Ahoj, nemáte někdo tip jak z kostelní věže v Sázavském klášteře sundat ten stromek? Zkoušela jsem ho sestřelit, ale nejde. Dostat se k němu blíž taky ne, nechce přeskočit lešení. Ani se tam nedá nic donést a použít. Nehrál jste někdo už?
Já ho sestřelil šípem
Ale ten další úkol se mi už nedaří a nevím, jestli je to bug nebo jsem zvolil špatný postup
Díky, zkusím tu potvoru ještě víc postřílet. Pokud se mi to povede, dám vědět jestli vyřeším další quest.
Zostreliť, ale musíš mieriť do tej vrchnej časti, kde už je konár dostatočne tenký. Keď som ho triafal do spodnej hrubej časti, tak tá mrcha vydržala aj 10 šípov, no stále držala.
Tak pokud myslíš ten úkol s pohřebním rubasem, tak jsem se normálně za dne vplizila do kostela, počkala jsem až se oba mniši budou modlit zády ke mě a mrtvolu obrala a zdrhla. Nevšimli si toho, je dobrý sundat všichno vybavení
jj,myslel jsem rubáš. Já mluvil s jeho synem, který my dovolil ho z mrtvoly sundat, ale když jsem to udělal, tak začal řvát, že jsem zloděj, takže jsem ho vlastně taky ukradl Ale nedaří se mi ho pak předat. Říká, ať mu ho dám až u něj doma. Tak čekám a on přijde a jde spát, když s ním pak promluvím, tak zase něco říká o davu lidí, který ho přišel zlynčovat, ale nikdo tam není.
aha, tak já měla ten quest v pohodě. U něj doma jsem ho předala, přišli lidi, šarlatán zdrhl oknem a řekl, že je mám zdržet.
Tak možná zkus ten quest znovu, nahrát ze starší pozice. I když ono není o co moc stát, než šarlatán zdrhne, tak řekne, že odměnu máš v bedně a uvidíme se v Ledečku. Tím quest skončil u mě a v tý bedně teda nic moc
V tom Ledečku ale potom nie je. Hľadal som ho tam veľakrát, to ma trochu sklamalo.
a co čekáš od šarlatána, využil tě na špinavou práci, dal ti za to bezcenný krámy a zdejchnul se myslím, že to tak má být
Rovnako ma napálila aj tá štetka pri tom hostinci. Aj keď od nej som to tak trochu čakal.
Takže v tom questu pro štětku bude asi dobre kouknout se do bedny driv nez ji to Jindrich donese. To je dobre vedet, protoze diky ni jsem si tam docela podělal reputaci. Stejne jsem to mel v plánu, tak ted alespon vim že opravnene, , chudak ten jeji bejvalej ktereho jsem tam tak zvalchoval. asi to s ni nemel lehký
Já jsem toho Šarlatána něčím kdysi dávno dost nasral, už ani nevím čím, a teď mi nechce tento Q zadat. Škoda no. Tak až budu hrát hru znovu…