Po absolvovaní kvestu v kúpeľoch by sa mi mal sprístupniť kvest Raubritter / Robber Baron, avšak nedeje sa tak. Jedná sa o ďalší bug v hre (snáď súvisiaci s novou aktualizáciou)? Ďakujem.
Jsem zhruba ve stejné fázi hry jako ty a mě se Raubritter normálka spustil. Teda, já mezi lázněmi a tím novým Q dělal několik úkolů jinde. Do Ratají jsem se vrátil až když vyhlásili po 2x Turnaj a tam jsem uviděl u Ptáčka hvězdičku s novým úkolem (kromě toho, že ho mám zastupovat na Turnaji). Hraji na PC.
Ahoj, predpokladám že tento quest je dostupný v neskorších fázach hry : https://steamcommunity.com/app/379430/discussions/0/1698293255125563036/ . Keď som hru začal hrať (asi po dvoch mesiacoch od vydania) bol quest dostupný hneď po kúpeľoch, teraz som začal s novou hrou a po splnení questu v kúpeľoch už nemôžem s Ptáčkom hovoriť. Takže predpokladám že po splnení niekoľkých príbehových úloh a nalevelovaní postavy sa ti quest sprístupní. A Barón má ako postava level 13, takže leveluj
Škoda, že nejde přečíst titulky, co si říkají Bernard a Ptáček při cestě do lesního ležení. Jak všichni jedou na koni a nadskakují, tak i ty titulky neustále lítají. K tomu ještě Bernard jede v čele ekipy, Ptáček skupinu naopak uzavírá. Bohužel angličtinu tolik neovládám, tak pořádně nevím o čem si to povídali.
Mě se úkol zpřístupnil po příběhovém úkolu zajatec pro pana Racka.
Jo jo, musí se nejdřív objevit video s Rackem na Talmberské vyhlídce a pak jde s Ptáčkem pokecat.