Zdary kdepa vemu quest Raubritter ? nějak se k tomu nemůžu dostat Bernard mi nic neřekne Hanuš taky ne Racek taky ne a ptáčka nemůžu nikde najít nevíte jak to spustím ? nechce se mi ještě do kláštera
Mám pocit že tenhle quest jsem bral od Ptačka, ten by se měl pohybovat na jednom z hradu a nebo v lázních.
Je to po questu končícího zmlácením hocha jedné z lazebnic, Ptáček a Jindra jdou na kobereček k pánu z Lipé. Za odměnu, jak vožralové vyváděli, je pošle na Wolfina. Cele to aktivuje Ptáček, já ho potkával na ceste v Ratajích, kdy šel od spodního hradu k lázním, nebo k hospodě u horního hradu. Tam dost často vysedává, promluvíš s ním a máš quest…
Hledej Ptáčka podle toho, kde si zaparkoval koně Často parkuje před hospodou, v lázních, někdy před obchodníkem. Prostě když ho hledám, nejdřív najdu koně (má žlutou čabraku, nejde přehlédnout) a Ptáček je někde kolem
Ja mel na mape zlutou hvezdu znacici novy quest. Ptacek se schovaval na spodnim ratajskem hrade. Kone mel zaparkovaneho u taboru Skalickych. Jak pise Medwed009, tento quest je mozny az po questu, kdy Jindra zajde za Ptackem do lazni.