Realičnost hry , otázky

Dost sem četl diskuzí na toto téma a též bych se chtěl zeptat na pár věcí a stejně tak se ptejte i vy ostatní …

Chtěl bych se zeptat ohledně fyziky… v jednom videu Vávra říká ,že fyzika určitě bude , že soubojový režim bude hodně o fyzice a nadruhé straně v rozhovoru s hrej.cz říká ,že určitě fyzika ne, že se jí snažíte dát pryč a zjednodušit to… ?

Také mě zajímá ohledně soubojového režimu jestli bude třeba probodnout nepřítele 2x nebo bude stačit jednou a jeslti se při bodnutí ten hráč bude držet za to místo nebo bude nějakým způsobem omezen a bude to realisticky vidět, že nepřítel má meč v břiše a tudíž třeba udělá poslední výpad a pak padne… doufám, že chápete co myslím.

Bude možné lovit zvěř co se bude pravidelně znova respawnovat a stahnout jí např. z kůže a kůži prodat? A podobné věci tohoto tipu?

Proč je ve hře všude místo písmena U - (V) ?

Prosím WarHorse o info, dík

JohnOld

Já mám dojem, že ta fyzika (která nebude) se týká takovejch těch věcí jakože vrazíš do sudu a on se povalí a bude se válet nebo strčíš do vázy a ona spadne a rozbije se a tak podobně. Fyzika v boji fungovat bude.

2 Likes

Ale jo tak taková fyzika tam bude 100% a je to vidět i na videích z updatů. Kopnout do sudu aby se odkutálel to už bylo ve hrách před 100 lety. Ale Dan má ny mysli tu fyziku, že třeba příjdeš do putiky, kde se má u stolu v sedě dohodnout úkol a ty než ten uklol vezmeš tak tam rozmlátíš všechny židle a stoly a pak se ty lidi posaděj a budou sedet ve vzduchu nebo jim budou levitovat korbely s pěnivou spásou ve vzduchu, tak právě na takovýchto místech se ta fyzika umyslně eliminuje. Jinak standardně v hernim světe fungovat bude.

4 Likes

Ja jsem frazi “fyzika nebude” pochopila tak, ze nebude mozne rozbijet zdi a pevne ukotvene predmety. Naopak jsem mela pocit z videa o NPC, ze napriklad zidle a jine pohyblive predmety jsou brany jako NPC.
Po pravde receno to ze nemuzes ve hre rozbit jakoukoliv zed je v podstate jedno. Protoze kdyz nemas pristup k delu tak tu zed stejne nemas jak rozbit.

1 Like

Hmmm, dělo by to chtělo;)

Lovit zvěř určitě možné bude. Pokud shlédneš kickstarterovské video, tak by si tam měl zahlédnout, jak šípem skolí divoké prase. Dokonce i jeden člen z teamu říkal, že pokud hráč nebude chtít postupovat příběhem může vyrazit do lesa na lov zvěře, tím zbohatnout a pak pokračovat hrou.

1 Like

zajímalo by mě jak bude ve hře řešeno nevolnictví, sice tu bylo na ústupu, ale v tý době u nás určitě bylo.