Rozbité plížení-Doupě zmijí,

Snažím se kohokoliv ze stráží omráčit, nebo zabít ze zálohy, ale pokaždé mi to counterattacknou a nemám šanci, i přes to, že mě nemohou vidět a nemám na sobě nic

Ahoj, budeš muset vyexpit více svou postavu hlavně plížení a sílu pak to půjde :wink:

Použij lektvar tichošlápek.

Hraju v Hardcore. Po asi deseti letech zase mám “železo” na pořádnou hru, tak jsem se vrhnul na tuhle parádičku. Mám už i psa a hra je poopravovaná, takže bez problémů.

Jde tam do těch Přibyslavic proniknout zezadu dírou v kůlně, ale dostat se ke kotlíkům a šípům k jejich “vytunění” je neřešitelné i v noci a je fuk, co na sobě máte.

Tak jsem napadnul stráž, u mostu i pak z druhé strany od Skalice, trošku ji vytáhnul za svým koněm, abych je od sebe oddělil co šlo sejmul jsem lukem, a tak nějak jsem je zmasakroval. nakonec v táboře nikdo nezbyl. Vzalo mi to dva herní dny, které jsou mimochodem hodně krátké a to i proto, že kůň už neunesl víc kořisti ze zabitých nepřátel, truhlí a podobně, a musel jsem to jet prodat. Poněvadž nikde nekradu, kde to není bezpzdpodmínečně nutné, a plním úkoly co to jde a všude pomáhám, vypadá moje obchodování tak, že obchodník mi dává patnáct set grošů, já mu nabídnu šestnáct set a ještě řekne, že jsme se konečně rozumně domluvili. Teď jsem mnich v Sázavském klášteře, úděsně mě to tam štve a sháním šperhák, abych se odtamtuď dostal co nejdřív. Ten vydřiduch sklepník mi ho nechce prodat lacino a okrást v noci se mi ho nepodařilo, nemá šperháky u sebe, ale nejsíš v té truhle.

Přesně tak, taky si myslím, že otrávit kumánům kotlíky a zapálit šípy bez toho aby na tebe nepřišli jen nemožné (v těch Přibyslavicích).
Zato ten pobyt v klášteře mě osobně naopak dost bavil.

Jinak jsem šípy spálil všechny kotlíky otrávil a co? A nic. Kumáni byli tradičně samá Picsába a Nemseretlek Fekete… ale teda s mým kladivem si moc nerozumí, po dvou ranách hned zkraje na přivítanou spolehlivě lehnou.
Ještě by mě zajímalo, jak se mohli zčuchnout s lapky, když lapka je nevzdělané hovádko a maďarsky neumí ani sežrat ten jejich vynikající guláš. Ne že by Kumáni byli samý jaderný věděc, že jo.

Pozor spoiler! Šperhák lze v klášteře nalézt…