Zdravim, mám takú otázku či nekdo neví, či bude nejaký patch alebo nejaké dlc, kde bude hra rozšírená o nové vedlajšie úkoly a hlavne nejaké pokračování príbehu? Ten konec mi dojde taký divný.
Oficiálne nie je potvrdené nič, len ten patch (opravný), ale všetci dobre vieme, že bude všetko, čo si menoval.
BTW nie že ti napadne písať niečo o príbehu bez upozornenia na spojler.
Já osobně bych si tip že tak za rok by mohli vydat nějaký datadisk/pokračování, ale zatím nikdo nic neříkal…asi čekají kolik vyrýžujou na základní hře a mají teď co dělat aby vůbec opravili bugy a hru nějak rozumně rozchodili, takže úvahy o tom jestli přidají český dabing nebo udělají pokračování asi zůstávají jen ná úrovni úvah…
Mám dojem, že Vávra někde říkal, že tohle je jenom Akt I a že Akt II a III vydají později najednou
Tak díky snaď sa dočkáme neceho.
To platilo ešte keď šli na Kickstarter. Dôvod to malo ten, že nepredpokladali, že by mali dosť financií na to, aby mohli vydať celú hru naraz, preto sa ju rozhodli rozdeliť na jednotlivé akty. Ako ale vieme, situácia sa radikálne zmenila, a tak si mohli dovoliť vydať hru naraz, takže od jej rozdelenia na jednotlivé akty upustili.
Spekulace o dalším pokračování bych nechal až bude hra řádně opatchovaná. Ale vzhledem až k nečekanému úspěchu by bylo asi hloupé nechat hru umřít.
To bylo někdy před 2 lety. Teď už je to zase jinak.
Já to sice ještě nedohrál, ale mám dojem, že tady stejně nedostane Jindřich zpátky meč, takže to není dokončené.
Jinak tady je vysvětlení od Warhorse