Questy spojené s postavou Šarlatán se koušou. najednou se postavy baví nez zvuku a titulků a nejde to ukončit. Jen shozením hry natvrdo.
s verzí 1.3.1 to nejde stále!!!
Questy spojené s postavou Šarlatán se koušou. najednou se postavy baví nez zvuku a titulků a nejde to ukončit. Jen shozením hry natvrdo.
s verzí 1.3.1 to nejde stále!!!
Já jsem měl stejný problém, tak jsem chvíli řešil jiné vedlejší úkoly, pak jsem za ním přišel znovu a pak to už šlo.
Mám problém s tou glajchou, jak jí dostanu zezhora dolů ?
Včera sem řešil to samé … vylez nahoru a střílej do ní lukem dokud se ti nepovede sestřelit větev kterou pak na zemi sebereš
Nestřílej do toho lana kde je uchycená prostě střílej jakoby přímo do ní zkoušej ruzná místa zásahu a jednou se ti to povede ja asi na 8. pokus
díky, střílel jsem do lana
Já taky, dokonce sem měl asi 20 pokusů o seskočení na to trčící prkno, které vede k té větvi… Pomohlo mi až youtube když sem ztratil nervy
Pár smrtí s náskokem na prkno jsem taky měl
Mně to šlo udělat bez záseku. Jediný problém byl, když jsem přesvědčil Prokopa, aby šel ke kováři se vytrhnout zub, tak šel, já ho sledoval a v půlce se otočil a šel zase zpátky, pak se zase otočil a šel ke kováři a těsně před kovářem se opět otočil a šel zpátky, a když byl zase u statku na původním místě tak se pustila scéna u kováře a quest byl dokončen.
Zajímavé…Mě se takhle po cestě 2x zastavil, ale stačilo s ním promluvit a říct mu ať se nebojí a šel dál…vracet se mi nezačal
Já to měl tak že se zastavil, domluvil jsem mu a pak šel zpátky… pak jsem mu zase domluvil a šel někam ke klášteru… pak zase řekl že nechce že ho to bude fakt bolet a šel někam do lesa… takhle jsme kroužili několik x minut v Sázavě až jsem ho zmlátil a zub si vzal. Žádná scéna se mi nespustila a quest dokončen
Taky dobrý já mu taky vždy domluvil, ale 2x se mi vracel a mezitím jsem tedy ještě promluvil s kovářem, že ho tam vedu, tak třeba to mělo vliv pak na tu scénu, ale objevila se, když jsme byli úplně jinde