Šarlatán - ostatky svatého Prokopa

Questy spojené s postavou Šarlatán se koušou. najednou se postavy baví nez zvuku a titulků a nejde to ukončit. Jen shozením hry natvrdo.

s verzí 1.3.1 to nejde stále!!!

Já jsem měl stejný problém, tak jsem chvíli řešil jiné vedlejší úkoly, pak jsem za ním přišel znovu a pak to už šlo.

Mám problém s tou glajchou, jak jí dostanu zezhora dolů ? :smiley: :smiley:

Včera sem řešil to samé :smiley: … vylez nahoru a střílej do ní lukem dokud se ti nepovede sestřelit větev kterou pak na zemi sebereš :slight_smile:
Nestřílej do toho lana kde je uchycená prostě střílej jakoby přímo do ní zkoušej ruzná místa zásahu a jednou se ti to povede :smiley: ja asi na 8. pokus :smiley:

:smiley: díky, střílel jsem do lana :smiley: :smiley:

Já taky, dokonce sem měl asi 20 pokusů o seskočení na to trčící prkno, které vede k té větvi… Pomohlo mi až youtube když sem ztratil nervy :smiley:

Pár smrtí s náskokem na prkno jsem taky měl :smiley:

Mně to šlo udělat bez záseku. Jediný problém byl, když jsem přesvědčil Prokopa, aby šel ke kováři se vytrhnout zub, tak šel, já ho sledoval a v půlce se otočil a šel zase zpátky, pak se zase otočil a šel ke kováři a těsně před kovářem se opět otočil a šel zpátky, a když byl zase u statku na původním místě tak se pustila scéna u kováře a quest byl dokončen.

Zajímavé…Mě se takhle po cestě 2x zastavil, ale stačilo s ním promluvit a říct mu ať se nebojí a šel dál…vracet se mi nezačal :slight_smile:

1 Like

Já to měl tak že se zastavil, domluvil jsem mu a pak šel zpátky… pak jsem mu zase domluvil a šel někam ke klášteru… pak zase řekl že nechce že ho to bude fakt bolet a šel někam do lesa… takhle jsme kroužili několik x minut v Sázavě až jsem ho zmlátil a zub si vzal. Žádná scéna se mi nespustila a quest dokončen :smiley:

Taky dobrý :smiley: já mu taky vždy domluvil, ale 2x se mi vracel a mezitím jsem tedy ještě promluvil s kovářem, že ho tam vedu, tak třeba to mělo vliv pak na tu scénu, ale objevila se, když jsme byli úplně jinde