Save and exit doplnujici napad

Ahoj

Snad vas to taky napadlo. Udelejte pls save and exit funkci (kdyz uz ji chcete delat) pouze jako jednorazovou zalezitost vzdy pro jedno pouziti, tak aby se save po pouziti smazal. Byla by skoda pripravit hru o tuhle vzacnou a krasnou vlastnost. O to vic kdyz sejvovici clovek muze udelat velmi lehce skoro hned na zacatku hry. Sejvovice je totiz skvelej napad!!!

1 Like

Proč zakládáš další téma?
Vždyť už vývojáři ohlásili, že “save and quit” funkce bude co nejdříve přidána.
Jinak sejvovice se mi taky velcie líbí. Je to hodně dobrý nápad a mechanika celkově. :wink:

1 Like

Btw ani tomu pak radsi nerikejte save and exit ale jen exit a pri spusteni hry proste jen continue… Ono slovo “Save” muze generovat spoustu problemu v hlavach nekterych idiotu.

A kdyz uz sem u tech proseb -

Udelejte prosim funkci vyskakovani z nabidek a vseho ostatniho jako nastavitelnou v ovladani. Backspace je pro mne nepouzitelnej a escape taky k prdu. Dost casto pri tom zavadim o spousteni prikazove console.

Ja to nepisu kvuli pridani s&q, ale kvuli tomu aby to tim neposrali…bejt to na mne, tak bych ho tam vubec nedaval. Precet sis ten post celej? Sry pisu to v telefonu a nemam cas v praci prolejzat fora.

1 Like

Přečetl jsem si to celé, neboj.
A jinak nevím, jestli tě WH vyslyšejí, protože plno lidí tuhle možnost požaduje a i Dan Vávra se už v jednom rozhovoru k tomu vyjadřoval, že to nejspíše přidají. Nic ale nepotvrzoval.

Po pravdě řečeno mi ani nenapadlo, že by “save and exit” udelali jinak, než že po načtení se ten save smaže. Sejvovice je tu proto, abychom si neuložili hru před každou větší akcí a nenahrávali si to pořád dokola, dokud danou akci nesplníme dle svých představ. Pokud by save zůstal, sami by si narušili tento koncept.
Save and Exit má sloužit k tomu, že pokud potřebuji akutně odejít od hraní, tak si nemusím plácat sejvovici, popř. čekat na save ve hře.

Osobně si myslím, že tenhle topic je uplně zbytečný, ve WH ví, co dělají, nějaký nátlaky z venčí je jen tak nezlomí a pochybuji, že si někdo tvůj post přečte vzhledem k tomu spamu na forum.

Tohle prece neni zadnej natlak :smiley: . Mimo jine sem proto taky napsal, ze snad je to napadlo taky a kvuli spamu sem to napsal prave do cesky sekce, protoze bych rek, ze tady si toho snad mozna spis nekdo vsimne.

Tím nátlakem jsem nemyslel tebe/toto :slight_smile:
Spíš jsem narážel třeba na hovadinu, že ve hře nejsou černoši atd :slight_smile:

No jo amici :wink: