Sázavský Klášter - Strážní vevnitř

Ahoj,
Jsem teď v klášteře jako mnich a asi třetí den se stala událost, že začaly zvonit zvony a měli jsme se setkat v zahradě. Přišel převor a mluvil něco o vraždě a že nás musí prohledat. Nic nenašel, ale nyní se po klášteře procházejí strážní ve zbroji. Jen mě štve, že nic nevím. Kdo umřel, proč a jak? Všichni se chovají normálně. Nevíte co se stalo a stalo se Vám to?

1 Like

Jo, to se mi stalo také, také nevím, co kde se stalo… Ten quest v tom klášteře mi teda pěkně pije krev :smiley:
Navíc jsem se tam ještě na tom dvoře seknul a nemohl jsem se pohnout asi 10 minut. Vyřešil jsem to tak, že jsem začal okrádat převora, následně šli strážní po mně. Po zběsilé honičce po dvoře, která pokračovala v kláštěře a nakonec i před klášterem , se mi podařilo zavolat koně a utéct… takže load a znovu :smiley:

*spoil
Antonín neboli ten koho hledáme se totiž splete a při obědě otráví někoho jiného než vás proto jsou tam stráže… stráže k tomu seknutí většinou pomůže snížit FOV

1 Like

Fakt jsi výborně skryl spoiler, skvělá práce

1 Like

@BolekPolifka666 sorry jako stejně to není zas tak velký spoil protože se to stane tak i tak… Jinak to neumím xD

spoiler se píše …

tak, že

… vybereš v tom editoru to ozubené kolečko a vybereš “Hide details” … (teď už dělám chytrýho, ale taky jsem to dloooouhou dobu nevěděl)

1 Like

Zvláštní, to se mi nestalo. To jako když si sednu k jiné misce a k mé zas někdo jiný? :slight_smile: No vida, přecejenom to má víc “cest”. :smiley:

Mohl bych poprosit o pomoc? Mám problém s jedním úkolem, již jsem na něm zaseklý několik dnů a díky tomu mě hra přestává bavit. Jde o úkol, že mám v Sázavě najít verbíře. Až do teď jsem byl v podstatě bez bugů, ale teď mi měl jeden zraněný se zlomoneou nohou nebo říct, jenže jsem s ním vůbec nemohl mluvit, mohl jsem jej pouze okrást. Nakonec jsem se asi po dvou dnech rozhodl zkusit jej zabít, takže už je mrtví, úkol mi zmyzel, ale teď vůbec nevím kde najít ty verbíře. Ještě by mi prý mohl pomoci nějaký mlynář Šimon, ale toho jsem zatím nikde nenašel. Když jdu k těm dvěma mlýnům kousek od kláštera, tak tam s nikým mluvit nemůžu a když tam jdu v noci, tak tam nikde nikdo není.

Jak jsem na tom zaseklý už několik dnů, tak mě to začíná odrazovat od dalšího hraní. Je fakt, že jsem mezitím splnil mnoho dalších úkolů a zlepšil spoustu dovedností, ale teď už fakt nevím co dál.

Děkuji

tohle se tu řešilo už asi stokrát v jinom topiku, ten raněnej s tebou nebude mluvit dokud ho nevyléčíš - to je jinej quest vedlejší a ty bitkaři sou na jih od malýho kostelíka v sázavě, úkol zadává koželuh co je vedle

PS: podle mě to vůbec neni v podstatě ani bug

Jo aha, mě se to asi pravděpodobně pokazilo tím, že jsem od Johanky přijal ten Quest, ale pak se na něj vykašlal, pak mi to po nějaké době napsalo, že jsem Quest nesplnil, ale znovu jsem již nemohl mluvit ani s Johankou ani s raněným. Jinak o těch rváčích u Koželuha vím, ale pouze jsem s nima povídal a nerval jsem se. Pouze jsem podvedl Koželuha a rozdělil se s nima a prachy a dále jsem je neřešil.

Pro ŠImona taky myslím nutno splnit questy, aby prozradil.

Super, děkuju za pomoc, tak jsem se dnes konečně opět přesně posunul v příběhu přes klášter až po setkání s otcem.

Proč jsi teda loadoval když jsi to vyřešil??

Tenhle quest mě neskutečně S*al!!! nakonec sem ho udělal podle navodu na netu a byl za chvilku hotovej, nicméně já myslel že stráže do kláštera nesmějí…

Protože jsem ten quest chtěl dohrát a odhalit toho vraha?

1 Like