Sber a použití všech Bylin

Zdravím,
mám dotaz: v knize s bylinkami jsou vyobrazený všechny rostliny, které se dají sbírat a použít třeba v lektvarech. no a je tam vyobrazený jedovatý blín, který prý má růst na rumištích či hnojištích… a inu já jsem ji nikde nenašel a ani jsem nenarazil na recept, do kterého je blín potřeba. Nenašel tuto rostlinu nekdo? Nebo je tam jen pro parádu v knize, i když úplně všechny ostatní kytky v tý knize bylinek jsou k nalezení. Tak nejak pro komplet pocit, že jsem našel, sesbíral a použil všechny byliny :slight_smile: Díky za případné info.
Aloha Radek

Toto? https://kingdomcomedeliverance.gamepedia.com/Henbane

Přesně toto. Všechny ostatní jsem našel a použil, ale tahle je mi záhadou…

Prošel jsem ve hře všechny recepty a v žádném onen blín (Henbane) není potřeba. A vzhledem k tomu, že se nedá ani nikde najít, sebrat či koupit, tak soudím, že je tato kytka jen pro parádu na obrázku v herbáři a tak nějak se už nedostala do hry.

Zaujímavé zistenie, ja som síce na začiatku hry zbieral kvety, no neskôr som sa moc nedostal k ich využívaniu z praktického hľadiska. Je však možné, že práve táto bylina sa používa v jednom side queste, ktorý si nedostal.