Je škoda, že tak dlouho trvá zprovoznění shopu, myslím, že se tím Dan a spol připravují sami o značnou část peněz, protože na Facebooku i Kickstarter foru hodně lidí volalo po Paypal platbě s tím, že kreditku nemají. Taky by to chtělo využít současný boom co nejvíce. Jak jsem považoval kickstarterovou kampaň za velice povedenou, tohle je u mě závažná marketingová chyba, shop měl být zprovozněn okamžitě po ukončení Kickstarteru. Co si o tom myslíte vy?
Souhlas, sejde z oci, sejde z mysli, a tenhle hype okolo brzy opadne, takze mi prijde taky skoda, ze jeste ten shop nemaji. Taky je ale otazka, jestli dalsi penize vubec chteji. Predpokladam, ze rozpocet na hru maji dany a obsahove tam maji naplanovane vsechno podstatne v zakladu, takze aby upotebili penize navic, musi vymyslet nove veci, a vzheledm k tomu, ze uz udelali jako jeden stretch goal pridani psa, mi prijdou, ze jsou celkem v koncich.
Peněz, Freixi, není rozhodně nikdy dost. Sice může být naplánováno kde co, ale když najmeš dalších pár lidí nad původní rámec, tak to leze hodně nahoru (si spočítej kolik zaměstnavatele stojíš ročně ty sám). A nevěřim, že pes je konec kreativity ve WH:). Jinak ale souhlasim, že se chce svést na vlně hype a čekám, že každým dnem (čim dříve pro ně, tím lépe samozřejmě) shop bude. Přeci jen to není “jen” nahodit online shop, ale mít smlouvu s kde dym a na všechno možný. A právně všechno ok. No nechtěl bych to dělat…
Ono to asi nebude enom tak. Věřím, že si Warhorse uvědomujů jak důležité to može byt a dělajů na tom aby otevřeli obchod ASAP. Na fóru už je o tom nekolik témat. (lidi nepoužijů search ani kdybys jim za to platil)
Ono to nebude jen tak, proto na tom měli dělat už dřív. Na českém fóru o tom téma není, můžeš searchovat jak chceš.
- Ty víš kdy na tom začali dělat? Pochybuju.
- Já vím. Kdybych myslel české fórum tak to napíšu.
Prosím, pánové, veďte debatu v klidu. Shop bude, ale kdy, to nemohu zatím říct. Řešíme technickou stránku věci. Strpení prosím.