Shrnutí prvního testování KC:Deliverance

Ahoj, já bych jen doplnil čeho jsem si také všiml. Pokud se po spuštěná hry otočím, tak květiny napravo od cesty se nevykreslují, jako bych měl v options nízko (cca 25%) nastavený “Vegenation distance” i přes to, že ho mám skoro na maximum. Až potom co s nastavením Vegenation distance posunu, klidně ho i snížím a uložím, tak se květiny zobrazí správně.
po úpravě nastavení bez ohledu na to že jsem ze 100% snížil na cca 75% je ok

Ještě doplním, že pokud hru pustím, jdu do menu nastavení (vidím, že mám nastaveno na 100%) a pouze uložím, tak se nic nezmění. Srovná se to jedině v případě, že nějakou změnu udělám a pak uložím.

1 Like

Jsem si všiml, že slepice umí chodit skrz předměty a ploty

květiny skrz předměty taky prorůstají

vím jsou to drobnosti, ale nikde jsem si nevšiml, že by to někdo zmínil, tak jsem to zmínil já…ač se asi nejedná o bug jako takovej, tak mě to praštilo do očí…

1 Like

Kromě již dříve vypsaných chyb, ať již tady či na zahraničních fórech jsem si všiml nových dvou ve verzi 0.3.
Večer nikdo nemohl do hospody. Některé NPC pouze přišli, obhlédli, že je pusto a prázdno a šli na procházku. Jiní pouze chodili na procházku. Ta obsahovala pohyb 100 m dopředu a zase zpátky a pořád dokola. Tohle dělalo cca 70 procent NPC.

Druhá chyba nastala, když se šel v novém questu šafář omluvit bylinkářce. Jelikož byla noc, tak spala. Omluva tak proběhla, že zůstal stát na prahu a chvíli poslouchal, jak spí. Poté mi již řekl, že se omluvil atd.

Je to sice trochu něco jiného ale zajímá mě názor ostatních. Zdá se mi, že posledním updatu trochu stoupla HW náročnost hry. Nevšiml si toho taky někdo nebo je to jen můj dojem? Hru pouštím na maximální možné grafické nastavení a před updatem mi to běželo, pokud si dobře vzpomínám, na 40 - 60 FPS, což bylo pořád pohodlně hratelné, ale nyní se dokážu dostat i pod 30 FPS a to už není ono. Nejedná se mi o to, že můžu něco snížil a bude to v pohodě, to je mi naprosto jasný :wink: Na maximum to rvu z čistě testovacích důvodů a proto mě zajímá zda si toho všiml i někdo jiný nebo je to jen můj pocit. (PC sestava je CPU: i5 3570K na 4,5GHZ, GPU: EVGA GTX 980 na 1450 MHz boost, 7800 na pamětech, 8GB RAM)