Silene NPC zabilo ukolovou postavu

Delal jsem misi pro Matouse a Fricka dostal jsem je do mlejna kde je nesnasi Tomas, tak jsem domluvil bitku bezi nima dali jsme si sraz u takoveho lesa porvali se a po bitce tam stal nejaky zoldak tak jsem snim zacal mluvit a ze se rve za penize tak jsem snim dal souboj a jak zacal souboj tak ty npc z bitky zacali odchazet zpet do vesnice prez nas a ten zoldak sekl a zabil odchazejciho tomase ostatni utekli v panice ze je tam vrah. Zoldak se bugl slo ho jen zabit takze sem nevyhral sazku obral jsem jeho mrtvolu o veci a on zniceho nic vztal z mrtvych a zmizelo mi 50 grosu z inventare a rekl naval moje prachy pritom jsem vyhral bitku ja.

1 Like

jj taky sem tenhle quest měl stejně i s tim potulným rytířem…to je na tej hře krásný…měl si chvíli počkat než ostatní odejdou až pak se začít mlátit,tvoje chyba,když rozpoutáš jatka mezi civilistama…jako v realitě :slight_smile:

1 Like

:smiley: celkem vtipny situace se dejou

Sakra když pouštíš quest (aktivitu) v questu tak se nediv… Navíc týpek nebyl mrtvej jen omráčenej proto vstal a chtěl zpět peníze… Omg