Skilly a dlc pár věcí

Chtěl jsem se zeptat jestli by šlo udělat aby kůň se zlepšoval jako jeho skilly tím že ho budu mít dlouho a hodně na něm jezdím. Protože ta herka (myslím že se jmenuje šedivák) co jsem dostal při jednom ukolu tak ho nechcu měnit tak jestli by se mohl zlepšovat jako rychlost, síla nebo odvaha.

Taky by mně zajímalo jestli by jste přidali skill vaření pro Henryho kde bych mohl využít kuchyně a udělat třeba neco jako kančí na pivu (nebo tak něco) kdy bych do kotle naházel několik věcí a dostal něco lepšího.

A nakonec něco k dlc From the Ashes jestli by bylo možné tam dát postavit několik domů (jen dům bez nějakého účelu obyčejný dům) něco jako za 5000 grošů dva domy a za dalších 5000 další dva domy. Větší příjmy z krčmy a obchodů a taky víc práce jako rychtář a taky můžu zrušit ten tábor (vesnice je hotová můžeme bydlet). Popřípadě kdyš postavím řezníka tak můžu postavit skrýš pytláka kde můžu prodávat všechno ze zvířat kupovat šípy. Případně nějaké estetické ůpravy za nějaký ten groš.

Je pěkná představa že by rychtář (místní rameno spravedlnosti) za pomoci lokátora veřejně budoval skrýš pro pytláka :slight_smile: To by ho Diviš hnal!

Jinak třeba to vaření by se mi taky líbilo, po vzoru alchymie třeba. Ale takových nápadů jsou tady po fóru hromady a hromady; není problém jich vymyslet deset během půlhodinové pauzy na kafe. Bohužel Warhorse musí zvažovat i složitost implementace, náklady a potenciální výnosy a tak dále. Co jsem tak různě slyšel, tak to vypadá, že ta plánovaná DLC jsou věci, které ve hře původně chtěli, třeba je už měli i částečně udělané, ale nakonec je museli kvůli nedostatku času z hlavní hry vyškrtnout. Teď se ukázalo že o ně bude zájem, mají na ně prostředky, tak je udělají. Ale z jedné diskuze s Martinem Klímou jsem vyrozuměl, že další DLC a velká vylepšení neplánují, nýbrž se pak už zaměří na KCD 2. U kterého asi můžeme očekávat že budou dodávat nové zlepšováky a vychytávky, na které v KCD1 už prostě nebyl prostor.