Srnčí maso

Ahoj, Mám úkol přinést hospodskému srnčí… X hodin Běhám po lese…a i když zabiju srnu (aspon tak vypada) tak je tam vždycky Jelení maso :smiley: co dělám špatně? Díky

Tak zkus hospodskýmu donést to jelení. Třeba to vezme.

To jsem zkoušel…ale v questu mám pořád srnčí 0/10 :frowning:

Protože srnčí maso maj ty male svině bíle :smiley: , ty jsi sejmul asi lan což je označeny jako jelení maso

A zabil jsi skutečně srnku?

1 Like

No to je otazka… Jelena jsem zabil X krat… mel parohy na sobe :slight_smile: ale srnku od mladeho jelena poznam v behu jak? :smiley:

Srnky jsou ty, jak běhají ve skupinkách, třeba i ve vysoké trávě, né nutně v lese, ikdyž poblíž lesa, a jsou do bíla.

taky prý srnčí maso jeden kus je z náhodného encounteru, kde leží srna na cestě.

aha do bíla? Jdu je hledat :smiley: Asi jsem zabijel Laně :smiley:

Nejhorší je že když hledam nějaky zvíře kvuli masu pro quest tak prostě jako by ta zvířata zmizla a hledam hodiny :smiley: a jindy když jedu jentak lesem tak všude potkavam zvěř :smiley:

Přesně :grinning::grinning: A při jednom questu (přepadení povozu s falešnými penězi) bylo v táboře dřevorubců naopak tolik zajíců a laní, že jsem o ně skoro až zakopával, protože ani nezdrhaly.:grinning:

Jo taky to tak mam. Prijde mi ze kdyz ten ukol aktivujes… tak se ty dana zvirata kolem tebe ztraci :smiley:

Běhám po lesích a všude Laně s bílýma zadkama :smile: ach jo… a ještě mě vyjebal pytlák :smiley:

  • tak ted u me byl najednou Jelen, Laň, zajíc…a srna nic…

Srny nájdeš v lese južne od Vraníku. Vedie tadiaľ cesta, a na jej južnej strane je v jej tesnej blízkosti taký rozbitý barák a kúsok pod ním lapkovský tábor. No a v okolí toho baráku vždy nejaká srna behá. Sú o dosť menšie než lane, a s jelenicami sa pletú len keď vidíš jelenicu. Keď zbadáš srnu, budeš si istý, že je to srna.

“Vysokou” laně, jeleny najdeš v lesích. Srnčí zvěř je zase na loukách u kraje stěny lesa. Musíš mít i trochu větší nalevelovanost v dovednosti plížení a pak je to brnkačka. A samozřejmě srnčí zvěř je oproti vysoký na pohled dvaapůlkrát menší

Díky kluci. Konečně ho mám :smiley: srnky moc v lese nejsou no… navíc hezky poskakujou a jsou opravdu o dost menší :slight_smile: tenhle úkol mi teda dal :smiley:

1 Like

Uff, taky mi tenhle ukol dal zabrat. Myslim si, ze by jsem se meli aspon docist, kde pozadovanou zver, pripadne houby najit, protoze tohle hledani na nahodu je divne. Nebo by nam nekdo mohl poradit, treba hajny, kterymu jsem musel zaplatit pokutu.

Co se mi ale uplne nelibi jen to, ze nez dodam maso zadavateli ukolu, tak je uz zkazene, uvareny neakceptuje, ale zkazeny mu nevadi. Stejne si myslim, zeby jidlo melo vydrzet mnohem dyl, takhle ho nema smysl vubec brat a jist je dobry jen z kotliku, nebo si jidlo koupit, nebo ukrast az na to prijde.

Bedle nájdete väčšinou na loviskách diviakov.
Srny zaručene tu, ale určite sú aj inde

V tom hlubokém lese (2. obrázek) nejsou to spíš laně? Srny jsou na okrajích lesů nebo i ve vysoké trávě.

Nie, sú to určite srny. Behajú v okolí takého rozpadnutého domu.