Ak pridám nejakú dobrotu do jedla lapkom (elixír na spanie, alkohol, jed atď.), otrávi sa každý, kto sa z toho kotlíka nažerie, aj keď som použil len jednu fľašku? Alebo je to tak, že 1 osoba = 1 fľaška, 5 osôb = 5 fľašiek? Napríklad elixír na spanie pridá jednej osobe 100 únavy. 5 osobám teda pridá len po 20 únavy?
Otestoval jsi to?
No použil som jednu fľašku elixíru na spanie, a niekoľko ľudí sa z toho kotlíka nažralo a šlo ľahnúť. Asi po hodine som sa z toho kotlíka nažral aj ja, a tiež mi to zvýšilo únavu, ťažko povedať o koľko presne.
V inom prípade, no s rovnakým scenárom, to moc nefungovalo, a šli si ľahnúť len na chvíľku.
Jedna fľaša alkoholu na viac osôb zasa prakticky nefungovala, nepostrehol som žiadny efekt.
Stejně je to zajímavé, vyzkouším to ma katových pacholcích, takže flaška na osobu! Díky!
Ako čo a ako kedy. Moc tomu nerozumiem, chcelo by to dohľadať nejaké exaktné info, ale nič som nevygoooglil.
Tak jsem to zkoušel, v questu jak je třeba vylepšit výbavu kutnohorského kata; rval jsem jim do kotlíku jeden lektvar na Spánek za druhým, a omylem se překliknul a najedl z toho vylepešeného kotlíku (+cca12 lektvarů Spánek)…
Jindra okamžitě ukazatele na 0 - zíval a zavíral oči, skoro to vypadalo, že to s ním šlehne, ale kat a spol nic, ani to s nima nehlo!!! Je to trošku škoda, no musel jsem to vyřešit konvenčně…
Presne v tomto queste som to skúšal aj ja. Jeden sa nažral a šiel spať. Potom začal žrať druhý strážca, a keď šiel spať aj on, ten prvý sa zatiaľ zobudil. A takto furt dokola. Ale ja som použil len jeden lektvar.
Smrtelný jed dokázal otrávit 3-4 bandity, jednoho jsem zabil za svítání na hlídce, když se mě vydal pronásledovat a jediný velitel z nějakého důvodu přežil. Možná nesnídal.
Já to měl naprosto stejně, ale lehnout si šel jen jeden a za chvilku už běhal okolo…z kotlíku, ale jedlo vic lidí, včetně kata, ale jsou rezistentní no…
Ja som skusal otravit nejaky madarsky camp, pouzil som zhoubu na vino a potom som ju celu hodil do kotliku, pockal som den a nic sa nestalo, ziadny mrtvy.