Stále příšerná optimalizace na PC

Zdravím, hru už sem sice dohrál dávno, ale samozřejmě znova zapnul kvůli DLC a dodělání achievementů, ale nemůžu se zbavit, že alespoň u mě mi hra běží o hodně hůř, než v den vydání. Můj stroj sice splňuje akorát minimální požadavky (v něčem i trochu víc), ale i tak by hra měla běžet na nízké nastavení slušně a to zezačátku taky běžela, pohrál jsem si s nastavením a neměl jsem problém mít 40-50 fps ,

momentálně když nastavení ještě o něco ponížím tak se hra stejně děsně kouše a jsem rád za 25-30 fps … Jelikož v žádném patchi ani oficiálně nic s optimalizací nedělali, je mi jasný, že na to kašlou a stěžuje si dost lidí i s vysoce silnými stroji, takže je to asi globální problém …

Má někdo nějaké typy na nastavení, co nastavit, s čím si pohrát aby se dosáhlo co nejlepšího výkonu?

Je třeba si s tím nastavením opravdu pohrát, mi to jelo na střední detaily někdy lépe, než na nízké, hodně pomáhá pomáhá přepnout “režim zobrazení” na “bez rámečku”.
Hra je hodně náročná na procesor, hlavně když je více postav na scéně, takže povypínat všechny prográmky, které nejsou potřeba pro chod pc a že se jich i na čistém pc spouští při startu plno … nebo si zapnout herní režim, který to udělá automaticky sám.

Nastav si normálnu verziu, teda nie HD Texture pack. Svetelné efekty a vykresľovanie vzdialenosti sú náročné. Okrem toho je najlepšie vypnúť všetky módy. V nastaveniach grafického ovládača na PC sa možno budú dať upraviť detaily a výkon hry v neprospech kvality. V okne to nehraj, to je hlúposť. V jednej hre mi to takto bežalo lepšie, ale ľudia si u KCD skôr sťažujú, že to tak beží horšie. Mimo to, je dosť možné, že máš zaplnenú pamäť a hra ti rozhodne lepšie pobeží na viac vymedzenom mieste, aspoň ja mám ten pocit, že mi hra beží horšie, lebo mám skoro plné disky.
Mimo to by nebolo od veci skontrolovať či máš aktuálne ovládače. Skús tiež hrať offline. Posledné čo môžeš skontrolovať je, či sa ti niečo nespúšťa na pozadí počas hrania, trebárs antivirus zvyčajne zapína testy v nesprávny čas, či iné aplikácie.

V každom prípade sa dá podradiť grafika na menšie rozlíšenie, ak to seká.