Steam pre-download

Předobjednával jsem přímo ze stránek warhorse, asi před necelým rokem.

Tak to asi tak bude. Jestli kód funguje tak je to ok :wink:

Jojo funguje vše OK, zatím :smiley: jen mě štve že staženo mám skoro, jen to asi nepůjde hrát :smiley: :smiley:

No zatím nepůjde :grinning: Zítra se dočkáš.

DOH! Nejde to :smiley:
No nic, sice to má jít hrát až ráno v 9 tuším, ale stejně vydržím do půlnoci a pro jistotu to zkusím o půlnoci pustit… co kdyby :smiley:

Tady máš odpočet http://kingdomcome.czech-games.net/ :grinning:

Jen pro info, na Steamu byl zmenen datum vydani na 14.2.2018, odpocet zatim porad jede na 13.2. v 9:00, tak uvidime jak to bude.

Jestli půjde pre-download i tak tak by mi to ani nevadilo :slight_smile: Ale zajímalo by mě jak to bude na konzolích. Tam už prý hrají.

Zkusil jsem to spustit z DVD, stejně to normálně stahuje, mechanika se ani neroztočila :smiley:

Takže až ve středu… to bylo prozíravé si vzít volno až na středu, musím se pochválit.
No teda namíchli mě ty konzolisti, až bude druhý díl, tak radši předobjednám na konzoli i na pc :smiley:

Jaktože až ve středu, když na ofik stránkách je 13. únor a kde jste vzali ten odpočet na 09:00 zítra, když na oficiálních stránkách je nějakých 14 hodin, což je někdy ve 12:00 zítra

Tak počítej mezi 9-12 hodinou :joy: Ale spíše teda až ve 12.

Já reagoval na to, co napsal Crabtr33 , nevím o tom, že by se to mělo posunout…

Nevím, z jakého důvodu dali na STEAM datum vydání an 14.02.2018, nějak tomu nerozumím a docela mě to začíná srát :smiley:

Opravdu na steamu naskočilo 14. února… hmmm, já asi zítra večer ještě někam zajdu koupit pskovou verzi :smiley:

Tak určitě mají k odkladu nějaký párný důvod :thinking:

Jn, to se nedá svítit, až to půjde tak to půjde… akorát mě ten hype asi mezitím zabije :smiley:

I když je pravda, že u vícero titulů bylo před vydáním změněno datum, většinou to byl bug, nebo podobná chyba…Snad to bude i v tomhle případě…

Myslím tím teda na STEAMu

Čas ukáže :slight_smile: Podle mě to nemá smysl moc řešit, když je to jen o 1 den.

almost done ._.