Steam pre-download

Tak prý už se dá předběžně stahovat na Steamu ! :wink:

Tak ja zatim jen rozbaluju instalacku z DVD … a nejde to zrovna rychlo :slight_smile:

To nejspíše děláš zbytečně, ty DVD jsou k ničemu - na Steamu je aktuální verze.

Tak přes ty DVD se mu tam nahraje základní hra ne ? Potom se až bude stahovat patch.

Pochybuju, že dělají rozdílové patche, patch je v podstatě celá hra u takhle velkých projektů.

Jj, z DVD je uplne zbytecny instalovat.

Takže kolik tak GB budu ± stahovat až mi to přijde ? :slight_smile:

Já teď tahám 31.7 GB ze steamu

31.7 GB a snad zítra neudělají novou verzi a nebudu to stahovat znova :slight_smile:

Já to stáhnu teď a zítra před ochodem do práce to nechám zapnuté, ať si to natáhne, když budu v práci a pak večer to přijde :slight_smile:

Yay! cant wait for play! :slight_smile:

1 Like

přesně můj plán! Bohužel zrovna zítra musím na rodinou oslavu :smiley: Pěkně to tam odfláknu :D:D:D

Tak aspon proslapnu cestu pro dalsi, abych mu rekl, ze tudy neeee :D.

Já zítra večer vše zrušil a na středu jsem si vzal volno :smiley:

Ve středu mám taky volno :D:D:D:D:D:D V práci si myslí že chci nějak zuřivě slavit Valentýna :smiley: Ať si to myslí…

1 Like

Tak už mi pošta potvrdila převzetí od CZC :joy: Hned jak to zítra bude možné, běžím pro to a jdu stahovat. Zahraju si asi nejdřív ve středu s mým downloadem. :disappointed_relieved:

Ty jo, ještě že mi to jede skoro 13MB/s… to je určitě tím, že bydlím v Praze a jsem blíž k WH studiu :smiley: :smiley: :smiley:

Já jsem rád za 1MB/s :nauseated_face:

Mám krabicovou verzi a v krabici jsem nbeměl klíč, jen na netu u mého profilu, měli jste to taky tak?

Od koho jsi objednával ?