Stúpanie reputácie

Potrebujem poradiť. Dokoncil som hlavnu časť hry a chcel som si robiť ine questy lenže nikto nič neponuka a pritom viem z fora o dalsich questoch ktore ja nikde nemám myslim si že to súvisí s tým ze mam skoro všade repku pod 20… Nikto sa somnou nebavy…je nejaka moznost ako si zvysovat reputaciu u dedincanov?.. Skusal som sa nechat zabasnut ale nepomaha

Pomoct by to mělo, mělo by to zvýšit reputaci na neutrálních 50, alespoň mě to v Sázavě pomohlo. Jinak pak zvedáš reputaci drobnostmi typu dát obvazy pocestnému, chytání lapků - takových těch, jak utíkají z vesnice a vesničan je nahání a řve “THIEF!!!”. A nebo pak přes obchodníky ve městě, smlouvat s nimi výhodně pro ně. Já si ji takhle povytahal taky.

A rovnou tohoto vlákna využiji také pro sebe. Všude už mám reputace na max, akorát v Mrchojedech a v Talmberku ne. V Mrchojedech mám jen 50 u vojáků, vesničani jsou na 100 a netuším, jak ji zvednout. V Talmberku mám zase 50 u kameníků, zbytek 100 a také nevím, jak ji vytáhnout. Už dávno jsem na konci hry, dodělal jsem snad všechny questy (až na šibeniční bratři a ten, jak pomáháte faráři Bohutovi v Úžicích kázat, ty mi to prostě nenabídlo), mám hotové i všechno vybíjení táborů lapků/kumánů, prostě snad úplně všechno a u Mrchojedů a Talmberku nevím. Jediné co jde v Mrchojedech u vojáků udělat je lukostřelecká soutěž, ale nevšiml jsem si, že by měla vliv. A s kameníkama v Talmberku nejde dělat vůbec nic. A co pamatuju, byl pro ně jen jeden quest v Sázavě s tím vadným kamením, ten jsem úspěšně dodělal a nic. Má to někdo na 100, případně neví jak? Počítám, že s reputací 0 v Rovné, Přibyslavicích, Vraníku a Mlýnech (to ani nevím, kde to je), atd., nic udělat nejde.

Pokial mas nizku reputaciu a nikto sa s tebou nebavi tak sa nechaj zatknut a odsed si to vo vazani.

imho je to preto, ze hra zdaleka nieje dokoncena a kopec veci sa nestihlo plne implementovat. urcite aj nejake tie questy…

Právě se ptám, jestli se to někomu z Vás podařilo na 100 dostat. Zajímalo by mě, jestli to tak mám jen já, nebo všichni a případně, co reputaci u kameníků a vojáků v Mrchoedech ovlivňuje.

Také vůbec netuším jak zvednout reputaci u kameníků. Kříž jsem u nich koupil, kšeft v sázavě zachránil, peníze jim neukradl a stejně mi snižují reputaci hadi

já si všimnul, že mi reputace padá i po takových blbostech, když projedu městem na zrychlený přesun bez pochodně. Těm vojákům se to vůbec nelíbí

To se tady řešilo, že to může být i vrážením do lidí a jejich následným zraněním.

Tak nějak nechápu, proč zakladatel to neřeší v již založeném tématu, aby všechny poznatky byly hezky u sebe.