Talmberg, kněz, prak, bylinkářka

Příjemný den. Potřebuji poradit ohledně obléhání talmberga -
Bylinkářka - žádná nenabízí výrobu nespavce, pouze jedna pošle pro bylinky a poté co bylinky mám ( částečne nasbírány, něco koupeno) už nabízí pouze obchod, nikoliv výrobu. Výrobu nenabízí žádná jiná. Pokud si ho sám vyrobím, nemám ho komu předat, tedy nemůžu ho nabídnout tomu kdo ho chtěl. Další - po zajištění nezbytných surovin pro tábor se mám podívat na zkoušku praku, ovšem ten nikde není, prázdný tábor, pár spáčů a důlní inženýr se drbe na bradě a kouká do prostoru směrem k hradu a poslední - po splnění questu s kacíři jdu za farářem ať jede pomoci na talmberg, on ano že půjde , obdržím peníza za splněný úkol a hra se kousne - hraje hudba a nejde nikam dál. Nelze ani vypnout standartním způsobem. Hra opakovaně restartována, ovšem vždy zamrzne s farářem před kostelem. Doprčic, já ji chci jen dohrát…

Skus to reloadnut na cas pred zaciatkom obliehania a vezmi si znovu kvest… Dava ho tusim Sir Diviš.

Totally agree with you

Je tam časová prodleva, to tam ale někde psalo. Než bylinkářka lektvar uvaří, trvá to tuším dva dny, potom ti to napíše, že je hotovo a máš si pro lektvar dojít. A na trebuchet musíš čekat odhadem tak tři čtyři dny, než ho dostaví. Schválně se zajdi na místo podívat třeba od dva dny díéle a uvidíš, že tam už stojí rozestavěná konstrukce, fakt na tom makají :slight_smile: Já čas využil na doskillování lovu a pohnul jsem s alchymií :slight_smile: Co se týče kousajícího se faráře, to je asi bug a tady už neporadím.

Diky za rady, vzal jsem to celé zpět od bitvy na Vraníku - kacíře jsem udělal před začátkem obléhání talmbergu , poté vše v pohodě ( je ovšem nutné dostat mladého pána se šípem v zadku z hradu, pokud né taky problémy) takže - Bylinkářka pomůže s nápojem, mohu odevzdat, prak se staví a prozatím vše ok.