Talmberg - přepadení Tothem

Ahoj všem, začínám mít téhle hry plné zuby. Hraju misi, v hlavním qestu, kde talmberg přepadne ten jantar toth a hledám otce racka a k tomu paní štěpánku. V noci se to samozřejmě podělá a začíná bitka. Mám s ptáčkem utéct, ale zaboha se to nedá zvládnout, neb ten debil vykrvácí. Co se tam má udělat? Dohrál jste to někdo? Díky za nápady.

V klidu, je to o nervy. Jsi na nepřátelském území a toho jantara trefí do jeho šlechtického pozadí. Dost panicky na tebe řve, abys ho dostal pryč. Hoď ho na záda a nes tam kudy jste se dostali do hradu. Spěchej a pokud nemusíš, ani nebojuj. Pokud to nevydržíš, tak si ho vynes aspoň nahoru po schodech, než vyrazíš rozbít pár lebek, aby jsi se pak nespletl a netahal mrtvého lapku :slight_smile: . Párkrát jsem tam zařval právě protože chaos při odhalení.

Už ztrácím nervy a asi i klávesnici :smiley: :smiley: :smiley: Mám si ho dát na záda? Ale vždyť on bojuje… :smiley:

Sorry. Nejde ho nijak vzít na záda. Bojuje a nadává…

Pokud bojuje, tak to vypadá na bug, měl by ležet na zemi jako mrtvola(mě se zlomil v půli :slight_smile: Zkus ho bacit, třeba lehne. Nemohl jsi si ho splést s někým jiným, na hradě jste čtyři. Při tom poplachu je docela bordel, já poponášel i mrtvolu lapky. Na čem hraješ PC nebo konzole?
Klávesnici jsem málem vyhodil při lovu :slight_smile:

Aha… Mno, skoro bych řekl, že je to on… Ještě se podívám lépe… Hraju na PC… Jasně, zkusím ho sejmout :smiley: :smiley: :smiley:
Nicméně, pokud bug neodstraním, dohrál jsem… Super…

Na PC by to mělo být odladěné, ale bohužel bugu je pořád dost. Mě se na závěrečnou kapitolu objevilo jen pár grafických zkratů, bug žádný.
V téhle fázi, nevím ani že by se nějaký řešil na foru.
Doufám, že se z hradu dostaneš.

Jo, nakonec jo… Ale musel dostat ránu :smiley:

Stejně si o ní koledoval. Dobře, že se to vyřešilo.