Keď úspešne absolvujem talmberský závod a prídem Zdene vrátiť grošáka, tak v momente, kedy mi dá za odmenu sedlo, hra crashne (Program prestal pracovať). Reštart hry nepomohol.
Ahoj. Mám stejný problém. Vyhraju závod, pokecám s Divišem, odevzdám herku Zdeně a konec. Jsem na ploše a KCD “přestal pracovat”. Asi dám jiný questy a tento nechám až bude zase nějaká oprava.
To samé, taky jdu na jine ukoly
Totéž (v první lajně bez problému, a přišlo mi to trochu lehčí- to mi neva), bohužel mně se to objevilo po 1.4. Smazal jsem save až po 1.3.4. vrátil se zpet tedy cca o 14h. Nainstalovano 1.4.1. a problém se zborcením KCD po předání sedla Zdeňkou (Zorou) přetrvává. Nicméně hlavní lajna funguje ( rozhovor se Zdenou nechávám nedokončen, takže kšeft má zajištěn, ale neví o tom, chudák!), teď odjíždím do Mrchojed vyslechnout zajatce, tak uvidime jak dlouho to pujde…
Po1.4.1. mi začali naskakovat textury s výraznějším zpožděním… ja do 1.4. NEMĚL žádné větší problémy, vyjma estetických (ty drobné bugy a záseky NPC), po 330h se bohužel situace mění…
rovnaky problem. uz som siel ten zavod snad 3x lebo mam save tesne pred. a vzdy to padne ked dostavam odmenu u zdeny