Talmberský závod sa mi nedá spustiť. Prídem s grošákom na štart a mám čakať na diviša a ostatných jazdcov. Tí tam síce sú ale diviš nepríde a pokiaľ počkám do 14:00 tak sa quest automaticky zruší ako nesplnený. Co mi viete poradiť?
ctrl + alt + delete, napsat na steam nebo na gog a žádat o vrcení penez. Tohle jinak než update nevyřešíš. Já už sem to smazal. Ta hra je teprve beta. Ještě sem nezažil hru kterou by nešlo dohrát protože je buglá. Bugy ve hře jsou ale ty který nevadí k dokončení hry. Tohle je hodně silný kafe.
Tento quest je vedlejší a hra jde dohrát. Také mě to na poprvé nešlo, ale podruhe již ok.
Mě i ženě to šlo napoprvé bez problému, ale my jsme asi nějací divní, pač nám šlo vše na co lidi nadávaj a neměli jsme žádný problémy… nahrano 158 hodin.
Taky mi šel hned na poprvé, jen by mě zajímalo, jestli ten závod jde vyhrát. Ten kůň je totální lemra.
Jde vyhrát, ale jak píšeš, ten kůň je lemra… Zvlášť když člověk v té době už jezdí na něčem jiném než na Šedivce…
asi reinstaluj, me sel hrat normalne
Záleží na tom, kde stojíš. Musíš být co nejblíž těm ostatním jezdcům a start je ve 12 - takže čekat do 11:55 a pak počkat, až se to spustí.
Co se vyhrávání týče, je to brnkačka - jak říká Diviš, jde o znalost terénu. První etapa se moc zkrátit nedá (a je nejtěžší). Pak se to dá po Talmberku střihnout přes pole, ale o kolik to pomůže je diskutabilní. Další etapa se taky dá částečně přes pole. A zázrak je v poslední etapě: Všichni ostatní to objíždějí, ale dá se to v pohodě vyjet po pěšince nalevo.
No mi přišlo, že než dojedu do Úžic, tak ostatní už budou mít celý závod za sebou. Asi si to zkusím znovu.
Jezdíš tryskem (dvakrát shift)? Nevadí, když tam dojedeš jako poslední, ale bacha, aby tě nepřejeli - umře pak Jindřich i kůň (!!) Když dojedu do Úžic k těm stuhám, dojedu až metr za ně, aby se to nestalo. Pak se otočím a jedu stejnou cestou zpátky - tam pozor na tu sníženou střechu - v trysku je to doslova o hlavu. Po úspěšné první fázi to jistí sejvovice. Ta část z Talmberka do Úžic je fakt nejtěžší (hlavně zatáčky mezi stromy), ale i tak se dá v pohodě dojet jako první. Hodně štěstí!