… CPU Xeon E3-1231 v3 @ 3,8 GHz + GeForce GTX 660 Ti + 8 GB RAMM a v nastavení VH je to prostě parádní. Občas to problikne, ale jinak to jede krásně plynule a na to, že se jedná o technickou Alfu je to nádhera. Bohužel musím do práce, ale už se těším až si v noci projdu větší lokaci. Prozatím jsem jen prošmejdil ve vesnici pár baráků a okolí potoka, prohnal ovce v ohradě a kochal se pohledem do české přírody :-)))
… tak jsem to zatím narychlo zkouknul v mém oblíbeném programu CAM od NZXT (mě funguje bez problémů jak na PC tak na iPhonu) CPU - 1.jádro 66, 2.jádro 52, 3.jádro 35, 4.jádro 33 procent / GPU - 100 procent / RAMM - 87 procent / Vše jede krásně plynule bez záseků, jěště změřím FPS, ale subjektivně to jede jak po másle :-)))
… pampelišky, kopřivy, slípky, mouchy nad hnojem, a parádní atmosféra v lese (šel jsem dolů po potoce a v lese jsem se nemohl vynadívat) - prostě PARADA !!! Jen tak dál, už se moc těším na přístí rok :-))) To budou parádní vánoce 
PS:… tak v Afterburneru min. FPS 32 a max. 45 v nastavení full HD a Very High, jak už jsem ale psal, jede to krásně plynule :-))) No ale stejně napíšu Ježíškovi o novou grafárnu :-)))