Tereza a děcko

To s tou terezou mi přijde nedodělaný. Něco s ní měl a pak jí jen tak nechal bejt? Tohle by chtěl aspon trošku dodělat, snad se dočkáme dlc, pokud možno bezplatnýho.

Za Terezu se bude hrát v dalším DLC, ale to bude určitě za penízek.

Za penízek určitě, ale jsem zvědavý, jak se to vyvine…

Mě teda hrát za ženskou v takovéto hře vůbec neláká. I když, kdyby to bylo k dispozici zadara, tak si to samozřejmě vyzkouším. :slightly_smiling_face:

hm, spíš sem čekal že se vyvyne něco víc mezi terezou a jindřichem. Za terezu hrát to bude určitě něco s mlynářem, ale všechny dlc zatím vydáné stáli zahovno,m některý dokonce rozbili hratelnost samotnou. Chtěji se napakovat a udělaj tyhle malý minihry za čtvrtinu ceny.

Chtějí se napakovat aby měli za co vyvíjet další díl. Pokud vím, tak celé Warhorse nezačalo jezdit rolls-roycema . Jinak ty DLC byly zjevně nápady, které původně měli ale nestihli je do hry udělat včas. Mohli je vyhodit, a pak by je nikdo nemohl hrát. Mohli je dát zadarmo a pak se potýkat při vývoji dalšího dílu se stejnými finačními trablemi jako u prvního. Dan z toho zešedivěl, moc se nedivím že by si to nechtěl zažít znovu. No a nebo to mohli regulérně prodávat. Nevím jak tobě, ale mně ta poslední varianta přijde nejlogičtější. Jednak ta DLC nebyla špatná a něco zajímavého do hry skutečně dodávala (byť toho samozřejmě mohlo být víc), a druhak fanoušci mají takto možnost další vývoj finančně podpořit.

2 Likes

však je odkoupili, takže už na tom závislý nejsou. Chtěji se napakovat a tečka. Minhry nahovno. Příběh nedodělanej.

S touhle logikou můžu zase říct - když je koupili, tak jim na napakování nezáleží, protože se místo toho pakuje majitel. Kurnik, co je špatnýho na tom když se firma snaží vydělat peníze? Nemravné množství peněz na tom rozhodně netrhli (a co je to vlastně nemravné, když jim lidi ty peníze dávají dobrovolně?). A i když bys třeba nejradši viděl celé Warhorse bydlet pod mostem, tak je neoddiskutovatelným faktem že s více penězi se jim bude KCD2 vyvíjet líp. A jestli jdou peníze novému majiteli, tak coby dobře prosperující firma bude mít Warhorse lepší vyjednávací pozici.

pracují na hře v jiným roku, kcd2 nebude, pokuid vím. Za ty prachy mohli udělat obsáhlejší dlc.

To bych se opravdu hodně divil kdyby KCD2 nebylo. Příběh mají už roky rozplánovaný na 3 akty (přičemž první dva kratší akty nakonec dohromady tvořily KCD 1). Oficiálně už asi stopadesátkrát řekli že se v dalších hrách budou držet žánru a tématu, protože si na to vyvinuli nástroje, grafiku atd. KCD1 byl úspěch, a většina zákazníků se na pokračování děje těší. Je pravda že KCD2 oficiálně oznámené není, ale opravdu by mě překvapilo, kdyby se na něj vykašlali.

1 Like

a můžeme ctěný pane vědět z které koule věštíte že KCD2 nebude? Docela by mě to zajímalo já totiž nikde ještě oficiálně nečet že NEBUDE?

spletl sem se. bude se odehrávat 100 let po prvním dílu. Takže příběh rozpracovaný na 3 akty? to budeme hrát za jindřicha dědka.

A zdroj? Vypadá to značně nepravděpodobně.

Můj názor je, že se mně taky zdá velice nepravděpodobné, aby se ve 2. dílu pokračovalo v příběhu bezprostředně po konci 1. dílu. Leda že by hráč hrál za jinou, zcela novou postavu, ne za Jindřicha.

https://www.zing.cz/novinky/96051483/pracuje-se-na-druhem-kingdom-come/

Daniel Vávra dneska na svém Twitteru zveřejnil několik fotografií ze středověké módní přehlídky ve studiu Warhose. Na jedné z nich lze v pozadí vidět tabuli, na které je napsáno „KCD2-1506“. Chce tak Dan naznačit, že pracují na pokračování jejich úspěšné hry a že se děj bude odehrávat v roce 1506, tedy 103 let po ději prvního dílu?

To ale velmi brzy potom vysvětlili, vůbec to nebyl letopočet. Nevím jestli si to pamatuju přesně, ale pointa byla v tom, že zrovna projednávali bug, který v jejich bugtracking systému dostal číslo nějak jako Z-1506. Byla to náhoda že to na tabuli vypadalo takto.

aha, a podle historických událostí, dožene toho markvanta nebo ne? pomstí se? to by mě zajímalo, protože ta konečná bitva stála zahovno, už proto že jsem měl vždycky noc + ten konec byl nedokončený. A to mě sere nejvíc, protože sem trávil spoustu času abych se dozvěděl konec, plus mě sere že to s tou mlynářovo holkou nedotáhnul dokonce… snad si to vávra přečte a něco s tim udělá. Když už mu platíme za jeho předražený minihry, mohl by se taky snažit to nějak dokončit. Jestli si to teda všechno nenechává na druhý díl.

Ty peníze za předražené minihry ale platit nemusíš, nikdo ti nedrží pistoli u hlavy, ne? KCD2 by mělo dokončit celý děj okolo Henryho, meče atd. K Tereze by něco mělo dodat poslední DLC, které vyjde někdy ke konci května. Kromě dějové linie hraní za Terezu tuším říkali i že trochu rozšíří vztah mezi ní a Henrym. Ale samozřejmě nemůžu zaručit, že to nebudeš zase považovat za předraženou minihru.

Ahoj, jak tu psal nademnou @Kaven - tak nějak bych si to představoval i já.

Jinak - tato hra vychází z historie, a ne - promiň že to takhle napíšu - z pohádky. Snaží se zachovávat realistické prvky a život ve středověku nebyl jednoduchý - na každým kroku mord apod. Takže ani s Terezou to nemuselo vyjít - holt se Jindra mohl spustit, nebo se mu spíš zalíbilo v lázních, než výčitky od Terezy že chodí častejc do lázní než k ní. Dítě, hm no, když bych to vzal realisticky - děti stojí nejen starost rodičů ale i peníze - nepochopil bych, kdyby se měl Jindra ještě starat o své dítě, když je pořád pryč a na každém jeho kroku číhá nebezpečí nebo nedej bože - smrt.

No ono neuzavřené konce - je to také takový styl. Pokud budeš číst knížky (v reálu) zjistíš, že spousty příběhů nemá “konec”, je to jen na představě toho čtenáře. Ale souhlasím, tohle se nemusí líbit všem. Možná by stálo za to udělat když outro - tzn. konec - potom ale hru zakončit více způsoby. Prostě aby hra měla více možností - jak jí dokončit. Třeba že Jindra zemře, nebo že ho zavřou, nebo že na něj ušije Tereza boudu a předá ho lapkům … :-))) S tím, že si nechá meč pro pana Racka a tím, jelikož ten meč má historii, tudíž je cenný - bude mít Tereza o své živobití postaráno - ale jak to udělat aby to neodporovalo historii a nebyla to pohádka nevím … :slight_smile: