Tipy a Triky - pozor na možný spoiler čtení na vlastní nebezpečí
Ahoj,
jak postupně běhám hrou a mapou narážim na zajimávé detaily, vychytávky, srándy. Tak mě napadlo, jestli by se tady nemohlo něco sepisovat na co jste během hraní narazili nebo objevili co se dá tak různé v tom úžasném světě provádět
- Já jsem např. cestou narazil na Hádankáře, který se semnou vsadil, že pokud uhodnu hádanku dostanu nějaké prachy. (tady bych měl vítku k hádance jako takové, Jedná se o ty svíčky a myslím, že není staštně napsaná a více řešení, jde o to jak si to člověk vezme a rozpitvá ale logicky bych dal jinou odpověď)
- Dále třeba se vyplatí pročesávat lesy, najdete jak poklady,loviště,houby, tabory Pytláků, Lapky,Miniquesty ale treba i hroby kde je neco zakopaneho, takze se vyplati tahat lopatu
- V jezírkách a potocích jsou občas schované proutěné koše plné fajn věcí
- Hnizda na stromech, musí se sestřelit a loot je váš.
Každopádně mam nahráno cca 40 hodin ale s hlavním questem jsem teprve u Zrzka a spíše dělám aktivity a vedlejší questy protože mě to sakra baví a nechci si to hned dohrát Takže jsem určitě neobjevil všechno ani číst ještě neumim. Ale bude to už potřeba chtěl bych si tu svojí nakradenou knihovnu od Rychtáře taky přečíst