Tipy po dokončení hry

Zdravím, mate nějaké tipy co dělat po dokončení? Nejlépe dá se někde zabojovat?

1 Like

Já mám teda k dokončení ještě daleko. Ale budu asi čekat nějaké zajímavé DLC, pokud bude. No a do té doby budu šmejdit kolem, získám všechny poklady, vyřeším zbylé questy, zničím všechny nepřátelské tábory.
A možná si zahraji od začátku, protože bych řadu věcí dělal teď jinak. :slight_smile:

1 Like

Jo, po dokončení bych asi nějakou dobu počkal než vychytají bugy a pak to rozjel znovu…možná mezitím vyjdou i nějaké ty DLC nebo datadisk :slight_smile:

1 Like

trochu mě štve že když kdekoli recenzují tuto hru tak všude ukazují boje ale těch bojů je tam fakt minimum a je to škoda protože soubojoví systém je super

Tak to záleží, jak hraješ. :slight_smile: Já mám třeba za sebou soubojů dost. Většinou teda skrz přepadení v rychlém přesunu nebo narazím v lese na tábory banditů. Někdy jde o hubu, ale pokud je souboj 1 vs 1, tak si bezproblému poradím. Když je soupeřů víc, musím to nějak promyslet, aby po mě nešli dva silní zároveň. Zabojovat jen tak si můžeš u Bernarda v Ratajích a na dalších místech, které nemám ještě tak prozkoumané. :slight_smile:

Já teda ze začátku měl se soubojema taky dost problémy a když po mě šlo 2 a více lapků tak jsem to nedal…sundali mě třeba i na jednu ránu. teď když už mám plátovou zbroj, skoro mi neubírají a lukem do hlavy je dám na jednu ránu (pokud nemají uzavřenou přilbu, pak to chce tak 3 šípy)…stačí couvat a uhýbat mezi výstřelama a tábor banditů dám bez problémů i ve dne. S mečem je to ale pak lepší 1 vs 1, to jsou pak delší souboje, zvláště když má nepřítel štít…

1 Like

Protože mě souboje dost baví využil jsem každou možnost boje. U bernanda potom u Bořka a pak u toho ze Sázavy mám vše dokončené (a zatím to nejde dělat znova) Vím že bych mohl vyvraždit celé Rataje a Sázavu ale to bych asi přišel o svojí reputaci kterou jsem tam dlouho budoval :slight_smile:

1 Like

Když se vrátíš na místa/tábory, kde jsi dělal čisticí úkoly pro Bernharda, Bořka a nápravníka, tak se tam v táboře lapkové objevují znovu. Většinu táborů jsem vymlátil několikrát, jenže často před tím, než mi byl zadán tento úkol. Teď si nejsem jist, zda se objevují i po dokončení úkolu, kdy jsou tábory označeny. Mrknu na to večer…

Hmm, tak pardon, psal jsi jinde, ze uz to nejde. Stejně na to mrknu…

ten první tábor v Ratajích sem vybil v rámci aktivity až po zadání, pak sem se po několika dnech vrátil abych vypáčil truhlu a už tam byli zase (dost mě překvapili :D), takže bych řek ,že to nezáleží na tom jestli je vybiješ před nebo v rámci úkolu,prostě se spawnujou,otázka je spíš po kolika dnech …

To je dobrá zpráva! Díky! Zvláště ty těžší bandy, např. za doly ve Skalici nebo nad řekou v Rovné, tam měl vůdce lapků i přilbu psí čumák, nebo jak se jmenuje…třeba budou mít i další věci co se nedají koupit…
Zatím je asi nejlepší dlouhý meč sv. Jiří, nebo narazil někdo na něco lepšího?

koukal sem na neoficiální wiki a nic lepšího tam z mečů nebylo…ani meč královny ze sáby,což mě překvapilo…

A z krátkých mečů je nejlepší Žihadlo?

asi jo, plus ten panský/šlechtícký …

Ahoj, jak píše Kaunmann, všude kde jsi to již vyčistil, se lumpíci slézají dále. Včera jsem se vrátil do drtičky stříbrné rudy (mlýn přímo pod hradem) ve Skalici a byli tam a to přesto, že jsem splnil Quest pro mistra Fejfara (revize dolů a zařízení). Co by Tě mohlo potěšit, přišli mi malinko silnější a lépe vybavení. Možná, že jsem na ně vlítnul příliš hrr, ale potrénování dobré, aspoň trochu mi nandaváli. Bylo jich 6. Takže v téhle oblasti mapy by ses mohl realizovat - aspoň ze sportovního důvodu ( jeden camp je myslím větší).

Jo a tady na tom place jsem je vymlátil jubilejně již po 9té…akorát nevím po jaké době se vrací…