Tohle je snad největší chyba této hry…
Jde o to, že když např. u questu Raubitter nebo jak se to jmenuje jedete s družinou spolu s Bernardem a Ptáčkem něco si mezi sebou povídají… Samozřejmě jste rádi, že vůbec jedete na koni vedle nich a držíte směr a tempo a zatím co se snažíte tak vidíte absolutní… Z titulek nad hlavou každého kdo promluví… Né že bych neuměl anglicky, ale proboha když už nechcete dělat CZ dabing nebo je v nedohlednu tak aspoň ty titulky při hraní dejte jinak než nad hlavu lidí… Nebo aspoň nějakou možnost do nastavení…
(Xbox one S)
Souhlasím, lepší by asi bylo dát ty titulky na spodek obrazovky a před věty dát jméno, kdo to pronesl.
Příklad: Hanus: “Bla bla bla”
takle je to snad uplně ve všech hrách, zaklínač, skyrim, MMORPG všechny…že zrovna tady se do všeho musí tak šťourat a kritizovat kdeco to fakt mi hlava nebere…
Oni i do toho dusotu koní mluvili docela potichu. A kvůli jednomu dialogu se mi nechtělo předělávat nastavení
To není šťourání, to je jen návrh na vylepšení, co by mohlo tuto boží hru posunout ještě o trochu výš.
Ano, titulky nad hlavami NPC byly a jsou v dalších hrách, ale z nějakýho důvodu mi tady dělá problém něco přečíst, když někdo mluví… Chtělo by to vylepšit tu čitelnost, např. aby titulky zbytečně moc nad hlavami NPC neskákaly, když se třeba bojuje nebo běhá a byly tak víc statické a pro čtení čitelnější, anebo jak zmínil Radek36, dát titulky do spodní části obrazovky jako je zvykem.
Já s nimi měl problémy jen ve zmiňované scéně. Kdyby alespoň Bernard a Ptáček jeli vedl sebe, tak to už by dle mě stačilo. Ale jeden vepředu a druhý na konci. Do toho jízda na koni… to bylo moc. Ale když jsme zastavili a promluvil jsem si s Bernardem, tak mi nakonec řekl dle mě všechno, co říkal cestou…
@Kaunmann tohle je bohužel pravda zkus si to sám … Hru nějak nehejtím mám kolem 150 hodin nahráno a tohle mi prostě fakt vadí, protože z těch konverzací vím absolutní…
"Tohle je snad největší chyba této hry…"
tos dost přehnal
no nevim ,problém s tim nemám,rozdíl je jen v tom, že
ostatní hry sou 3rd person a tady 1st ,čili kamera je blíž těm lidem, stačí ustoupit o pár kroků dál a je to cajk…takovej detail fakt…
Tak já je radši budu poslouchat než si to číst. Když poodjedu dál, tak už je skoro neslyšim
Tak jasný šli by obě možnosti