Toulavý rytíř

Zdravím, nevím jestli jste si toho všimli, ale za mě je tento char pěknej opruz a jen pračka na prachy… vždy když ho potkám tak mi dává stejný kus zbroje a to tělo. Je to celkem nudné a myslím si, že by člověk každým soubojem měl získat jinou část brnění a díky tomu třeba složit nějaký pěkný armor set . Jelikož brnění má 12 - 13 částí (podle toho jestli je jsou nohy a boty dohromady nebo zvlášt. Čekal bych, že mi postupně bude dávat části nějakého set armoru který vyhrál. Takhle mám 10 brigadýn ale set armor žádny.

S pozdravem
Big_Harold
Antonín Ušelík

2 Likes

Je to tak. Taky jsem čekal, že mi vždy dá nějakou jinou část zbroje. Ale stejně se s ním rubu rád.

to já taky, ale jsem zklamaný, že jediné sety které byli udělány jako komplet jsou pro lidi co mají preorder… ve hře není žádný kompletní set plátového nebo jiného brnění… a čekal bych že ho udělaj aspon za tohoto rytíře…když už hádankář má vždy jinou hádanku proř by tenhle nemohl rozdávat nějaký hezký armor set

Kolik hádanek má ten hádankář v rukávu, nevíte někdo? Než se to začne možná opakovat?

Já tedy nevím ale podle mě tam nějaké sety jsou. Já jsem měl například Milánský set (plátové nohy, rukavice, kyrys a ramena). Dále jsem narazil na části Polského, Magdeburského, Uherského a Norimberského setu.

části jsou ale neseženeš komplet tzn i kdybych vzal jen plát, kyrys, helma, ruce, nohy, ramena a kroužkové komponenty.
sety nejsou komplet prostě jsou to random části které navíc ani k sobě neladí

2 Likes

Já jsem si udělal pěkné sety, které k sobě sedí, stačilo se jen nedržet stejných názvů, ale kombinovat, třeba zbroj, která má pozlacené okraje nemá snad žádnou část se stejným názvem (Německý zdobený šlap, Kutnohorské rukavice, …) a pokud si dáte tu práci a použijete všechny mapy k pokladům, kterých je tam snad přes 30, tak dáte dohromady docela luxusní zbroje, které u obchodníků nenajdete.

já vyhraju zápas a potom ho zezadu omráčím a seberu brnění, ale lepší by asi bylo, kdybych ho omráčilo rovnou protože pak by to brnění nebylo poškozený

1 Like

No ty jseš teda pěkně zákeřný ti povím :slightly_smiling_face:

takychto indicii, ze hra je proste stale nedokoncena je tam viac. ci uz sa to tyka predmetov alebo priamo questov…

Jste zblblí z těch oblivionů a skyrimů. Kdo tvrdí, že existuje něco jako “kompletní set”? I v té hře ty postavy žádné kompletní sety nemají, kompletní set z toho uděláte, když si sladíte kapucu a štít. :smiley:
Jinak mi nepřijde, že by v mapách s poklady byly nějaké extra kousky. Málokdy tam najdu něco lepšího, než mám. Ale těch pokladů jsem našel tak 15.

Mě se líbily ty hrací kostky cinknuté.