Trénink s Bernardem - Nefunkční Halapartny

Nevím jestli se to tu už řešilo, každopádně trénink s bernardem za prachy : Obrana, Sekery, Meče, Halapartn. tzn. nevycvičí mě v palcátech je to tak správně a na jiného učitele ještě narazím kdo mě vytrénuje v palcátech? A co se týká těch halaparten, tak jsem se naučil základy a nic mi to nedalo ano ve skill stromu halapartny nejsou tak k čemu to tam je? zkoušel sem se s nim i mlátit a samozřejmně se tím nic necvičí.

Palcáty trénuje Bořek.

aha díky tak to jsem nejpíš přehlédl - omrknu. No a k čemu je tam teda trénink halaparten?

halapartny se daj získat jedině ukořistěním od mrtvejch nepřátel, ale nejsou celkově dodělaný,sice sou silný,ale nemůžeš s nima dělat všechno jako s ostatníma zbraněma,nemůžeš si je dát do inventáře a tak,čili nahovno,já je vůbec nepoužívám…

jooo to já všechno vím, ani dokonce nejdou prodat. Jen nechápu teda proč tě je Bernard může za groše trénovat… Jediný co mě napadá tak to tam maj připravený pro nějaky boudoucí update, DLC apod. ale zatím je to nefunkční zkrátka.

přesně tak jak řikáš, prostě jedna z věcí, kterou nestihli dodělat. taky sem se na dřevcový zbraně těšil…

1 Like

Nestalo se někomu že nejde u bernaeda trénovat riposty na palcáty ? Normálně se do tréninkového modu dostanu ale prostě jediné co můžu je krýt se bez provedení následného protiuderu … jelikož tím pak nejde dokončit výcvik musim hru načíst znovu