Trénink za peníze

V Ratajích u apatykáře jsem si zaplatil první kolo tréninku v alchymii. On řekl: “Tak poslouchej…” Pak střih a zase stojíme vedle sebe u něj v krámě a žádnou změnu jsem nezaznamenal (vyšší level, záznam v kodexu apod.). Jen skoro 60 grošů fuč, první level tréninku už nenabízí a když chci ten další, tak mi řekne, ať se nejdřív naučím základy. To tak má být, nebo to byl bug a něco se přeskočilo? Pokud ne, je to tak se vším (lovec u Talmberku mi také nabízel výuku, ale ještě jsem ji nezkoušel), nebo se to dá naučit nějak bez nich?

tak to je normálně a správně, až na to že mě to ten lvl dycky přidá…aby ses moh učit další stupně musíš mít tu vlastnost na tom určitém 6 - 11 -16 např. když máš alchymii jen na lvl 5 nemůžeš absolvovat výuku která je od lvl 6

1 Like

A má to smysl to takto kupovat, když ty levely naskakují samy tím, že příslušnou činnost vykonávám?

1 Like

jak u čeho,ale většina se leveluje docela složitě (až na jezdectví např) a zdlouhavě,takže po tom co si nakoupíš nějakou lepší výbavu a když ti zbydou prachy,tak bych do toho šel…já v tom utopil několik tisíc grošů,možná i desítek :slight_smile:

Dokázal by někdo shrnout, kde všude (u koho) se dá trénovat právě ta výše zmíněná Alchymie?
Apatykář v Ratajích už mě může trénovat jen na Mistra, ale to je pro mě zatím moc.
U Šarlatán mám taky už jen možnost Mistr.
Další bude asi ještě léčitel v Sázavském klášteře.
Někdo další…?

Není to tak, že když mě jedna postava vycvičí v prvním levelu, tak druhá, mě v tom samém levelu už vycvičit nemůže?