Abych tedy vše shrnul. Při dělání questu trestající kámen v té části, kdy mám hledat Leška a Zmolu v mlýně. Tak nenajdu ani jednoho a to přesto, že vím, kde jsou. Je to prostě BUG. Po pár minutách běhání po mlýně mi hra napíše, že mám jít ohlásit informaci o kameni panu Divišovi. Takže jdu do kamenolomu, pak se vracím za mistrem kameníkem do kláštera, tam mu vše řeknu a pak teprve jdu za Divišem. Quest se v pořádku dokončí, jenomže nastává problém. Pokud chci jít po questu spát, tak tedy spím, pak se mám Jindřich probudit, jenomže hra do nekonečna načítá a já slyším okolní zvuky a nemůžu nic dělat. Tohle se děje i během questu. Všechno strašně dlouho načítá, když jíte, cestujete, čekáte. Ale hra se po pár minutách načte, ale když jdete spát, abyste hru uložili a doplnili spánek. Hra načítá do nekonečna… Po vypití sejvovice se hra neuloží… A ještě vám bugne hru tak, že všechny postavy stojí na místě a nemůžou se hýbat a v s nimi nemůžete mluvit. Prosím opravte tuhle chybu. Jo a taky, lepší načítání textur. A ještě líp vychytat tu grafiku. Jasně nemůžu se divit, když hraji na PS4, ale když to dokázali v Zaklínačovi 3, tak to dokážete taky. Zaklínač měl taky pár bugů, ale opravili je. Věřím, že vám se to povede také a pak hru klidně ohodnotím na 10/10. Zatím hodnotím na 7/10. Příběh je opravdu super, ale tohle člověka otravuje. A taky bych opravil styl boje, NPC až moc často tuší, kam ho chcete seknout anebo bodnout.
Mám ten samý problém! Ale s tím rozdílem, že Zmolu v mlýně najdu a zabiju. Pak ale strašně dlouhé načítání, nemožnost uložit hru. Při pokusu o uložení jsou pak všechny NPC bugnuté (nepohybují se a nejde s nimi mluvit). Já osobně pak jedu do Mrchojed vyslechnout zajatce a po vyslechnutí se hra už nenačte (nekonečný loading). Verze PS4
Tak vyřešeno. Načten save o pár pozic zpátky a najednou vše jde.
beham po mlyne jak idiot uz vic jak dve hodiny, tak jsem si rekl, ze se kouknu na internet. Tohle me teda ale moc nepotesilo… posledni save mam 4 hodiny zpatky…
Tak po opakovaném reloadu: když se máš rozhodnout, co udělat s dělníkem na lešením je nutné ho předat spravedlnosti, pak již quest pokračuje správně a zmolu dostihneš. Pokud dělníka pustíš, tak zmolu ve mlýně neuvidíš.
Jinak pro lidi, co to čtou po Upadateu 1.3. Problém s načítáním jsem měla před ním, potom je vše vyřešeno a šlape to jak hodinky Takže žádné strachy…
On hlavně ten Zmola nestojí pořád v Mlýně… Chce to o tom občas trochu přemýšlet, ten člověk je na útěku, tak je docela debilní očekávat, že bude jen tak postávat někde v domě. Matoucí je max trochu ten quest marker na mlýně. Já ho našel kousek od mlýna, jak nese mrtvolu leška na jih od mlýna a pak jí tam hodí do křoví.
Ano, to je asi ten problém, jaký jsem měla předtím, že jsem ho nemohla najít. K mlýnu jsem běhala zleva a ono to chtělo zprava, abych ho zaregistrovala. Takže teď bez udání útočníka ?šafářovi? ho potkáte venku a při udání útočníka ho se strážemi zastihnete v mlýně, nejspíše…