Trestající kámen - žádná odměna

Ahoj lidi, chtěl bych se zeptat, zda není nějaká cesta, jak dostat odměnu za úkol trestající kámen. Mám verzi hry 1.9.2 na PS4, poté co Zmolu zabije stráž, jdu na předákem kláštera, kterému řeknu, že je hotovo, následně na lommistrem, kterému řeknu, že je hotovo a za Divišem, přičemž mi jak lommistr tak Diviš slíbí odměnu, ale nic mi nedají. Díval jsem se, že odměna za úkol je neméně 700 grošů podle verze hry, což je tada hodně na začátek, takže bych odměnu opravdu ocenil. Nemá někdo tip, jak odměnu dostat? Např nějakým jiným postupem na konci nebo nevím jak? Díky moc!

Stalo se mi úplně to samé. Je vidět, že ty nové verze ještě další bugy přidávají, místo aby je eliminovaly. A právě tohohle jsem si všiml, protože to byl snad první quest, za který jsem nedostal ani zaplaceno, ani jsem neobdržel žádný předmět.

když začneš hru s tím že sebereš vše co najdeš co má hodnotu a pak když jsi na Talmberku si to dáš do truhly v té maštaly co chodí nabírat seno tak pak při útěku vše vem sice budeš brutálně přetížený ale pak v Ratajích jsem to postupně dával do mrtvol a na konci do truhly u mě doma a když už jem měl pohřbít rodiče tak jsem si vše vzal a po scéně co mě jako zabijou tak se objevíš ve mlýně a v truhle vše co máš u sebe a já tak měl hromadu grošů hned na začátku ale odměnu za quest si nevybavuji protože mám tolik peněz že je můžu rozhazovat

Typ je prostý: dobře si čti, co se po tobě chce. Často ukládej, neboť pařanské moudro praví, že uložení není nikdy dost a odměna bude. Jinak sbírej a prodávej kytičky. Já zpočátku hry vytvořil ze svého okolí zelenou poušť prostou jakýchokliv kytek, úžasně jsem tím dřepováním zesílil a vydělal si na hlavní věc a to koně. S koněm pak už to jde samo. Napřed jsem si tedy tak nějak půjčil koně ze sázavského kláštěra, toho bělouše, dodneška stojí u stájí v tuším že Mrchojedech, který má jednu potíž: nesmí tě na něj nikdo vidět nasedat. Sesedat jo.
No a pak jak jsem koupil v Mrchojedech Binušku, souboje s lapky začaly být frajeřina. Prvního jsem lupnul lukem, tedy když jsem ho trefil a trefil dobře, takže než jsem ho zastřelil někdy uběhl předtím za mnou i tři kilometry a tak, druhého ve spolupráci se psem daleko od ostatních jsem umlátil těžkým kladivem, často z koně, no a další zase lukem - vždy z koně, a zase kladivem. V Přybyslavicích jsem vybil na mnou pojatém hardcore průzkumu tábora komplet všechny během dvou dnů. Když jsme pak nastoupili do bitvy, byli tam všichni lapkové i Kumáni zpátky., ale já měl sedm tisíc grošů v kapse za všechnu tu výstroj a vykradené bedny s výzbrojí navrch.

Přibyslavicích, bože…

Jo, to mě tenkrát docela vzalo, když sem si dal taky tu práci a postupně vyřídil všechny kumány v Přibyslavicích a oni tam při bitvě stejně zase byli :grinning:

Těch kiksů je tam mraky, některým lapkům už tykám a před tím, než je vezmu kladivem přes palici, hodíme řeč, co žena a děti a tak. Mám je pojmenované. Tak třeba ty mezi Sázavou a brodem přes řeku Sázavu směr na Rataje v té táhlé zatáčce: ten s tou míchačkou na maltu na dlouhém štýlku je Evžen, ten jakože kupec je Lakota a ten třetí sedlák Mojmír. Jsou skromní, jedna prda kladivem a ustelou si. Pes vyřídí toho jednoho, že se vzdá, seberu mu zbrań a pošlu ho do pryč, ale nazítří nebo ještě ten den je tam zpátky. Nejčastěji Mojmír.
Ty na kraji mapy u šachte nad Skalicí: Sultán a Tyrl jsou psi, pak osádka stanů? Úďa, Miuek, Pauel, Petv, Helmut a Stix Pohlavson. Ty dva poslední musm dát šípem z koně, šerm s nima je na dlouho. Někdy mají v sobě i pět šípů všde možně a běhají za mnou jako nějaký dikobrazové. Pes tomu taky pomůže jak je skládá zezadu… Ty tábory by se měly dát zničit, třeba klasika zapálením. To tam chybí. Jak musím mít prostředky já, měl by je mít i nepřítel. Nemá na to, jde domů…

Tomu se říká vý…d zleva!!! Hahaha!