Truhla pro uložení věcí

Zdravím, zaslechl jsem už cosi o kapse na koně, tu zatím nemám, ale lámu si už pár hodin hlavu nad tím, kam si můžu dát nějaké mé věci, jednoduše něco jako domovní truhla?

Je tu někde nějaká “banka” nebo dá se někde pronajmout místo pro úschovu věcí?

Díky za rady, nemůžu to nikde na fóru najít.

SPOILER!
Koně jsem dostal v Ratajích až teď, ale ještě jsem to nezkoušel, takže nevím.
KONEC SPOILERU

Jinak jako share truhla je ta ve mlejně v Ratajích. Mělo by se to pak sdílet s tvýma dalšíma truhlama.

Ano, na koni jsou tašky, do kterých lze odkládat věci. S truhlama zatím netuším, ale věřím, že nějaká soukromá truhla tam je. Asi to bude opravdu ta u mlynáře, protože z ní vlastně člověk tahal věci po “tutorialu”.

Jasně že je u mlynáře. Však jsem to sem už psal. Hned jakmile se Jindra probudí u mlynáře v Ratajích, tak informační bublina říká, že je to jeho truhla a že se v ní předměty sharujou s ostatníma jeho truhlama.

1 Like

Yes, díky kluci, hledal jsem ještě dál a zjistil jsem, že když si kdekoliv ve vesnici koupíš nocleh, je u postele truhla taky a ihned se sharuje, takže k těm věcem máte pořád přístup.

Je to perfektně vyřešený.

A jen ještě malá rada, když něco lohnete má to tu ikonu krádeže, tuhle věc když prý schováš do truhly, po nějakém čase ikona zmizí a dá se s ní bez problémů obchodovat. Ty vzácnější věci trvají déle, proto, že si o nich lidi ve vesnici řeknou. Tak jen tip.

Ještě jednou díky a gj hf.

Mlynář je pěkná štětka,stál mi jako figurant při výuce krádeže a rozběhl se s křikem pro stráže. :smiley:

2 Likes