Úkoly a activity na lovení kumánu a lapků

Zdravím myslel jsme si že když je to activita a neni to ůkol že to pujde plnit do nekonečna tak jsme se asi zpletl. dělal jsme activitu ( ukol) pro Bernanda pak pro Bořka a pak pro toho ze Sázavy (nevím jak se ted jmenu) a pak mi řekli že už pro mě nic nemají. Nevíte o nějakých dalších ukolech nebo activitách na lovení kumánů a banditů?

Díky všem co poradí

Tak se prostě potloukej krajinou, určitě na nějaký bandity ještě natrefíš. Sejmi je, odřízni uši a ty dones Bernardovi.

takže když spnil tuto aktivitu tak už mi žadnou další nedaj? a jaký je tedy rozdíl mezi úkolem a activitou?

Ty kempy který jsi vyčistil se časem obnoví - můžeš je pak klidně čistit do nekonečna. Respawn je buď 5 dní nebo 2 týdny, teď už nevím :smiley:

ok dík za info

Uši ale nejde odrezať každému lapkovi, čo ma trochu serie. :grin:

pak je eště zabíjení kumánů v questové lince s Matoušem a Frickem…ale nejsem si jistý jestli ty kumánské kempy se nekryjou s těma z aktivity…

Od Bořka dostanu úkol až když splním Bernarda? Včera jsem se stavil na Talmberku a nic. Uši prodat můžu, ale o táborech nic. Do kempů jedu jen když to mám cestou. Tak jsem si říkal, že si odhalím i kumánskej a nedopadlo to…

přesně tak, musíš vždy splnit všechny kempy v jedné oblasti než tě velitel pošle jinam

1 Like