Update 1.3 bug sleep

Ahoj všem,

Po nové aktualizaci na verzi 1.3 nelze spát na posteli. Chybějí aktivační tlačítka. “E” nelze použít… hra je tedy pro mě nyní nehratelná jelikož nemám jak doplnit odpočatost…

Ja stim teda problem nemám tak netušim kde je chyba, mam tam dvě možnosti když chci jit do postele, jit spat a uložit a nebo sednout. rad bych ti poradil ale nevim jak tak se zkus obratit přimo na vyvojaře .

Pokud to ostatním funguje tak si nedělám iluze, že by se tím někdo zabýval… :frowning:

mě to sice napíše ty dvě možnosti ,ale ty tlačítka tam prostě nemám a to u dvou rozehraných her… takže jsme v čudu…

už jsem na to přišel… vadili tomu určité soubory

delete zzz_cheat mod… worked for me

No vidiš že to jde, ale mohl bys aspon vypsat jak si to zprovoznil protože je možny že ten samej problem muže mit vice lidí.

1 Like

ti to povim, určitě tam měl natahaný kdoví kolik módů :smiley:

1 Like

tak teda sorry, ale patch 1.3 totálně rozbil hru. postavy se prolínají přes sebe, nefunguje rychlé cestování atd. musel jsem to vypnout. připadá mě že s každým patchem je hra horší a horší

Mě se tedy nic nerozbilo…rychlé cestování, spaní i postavy vypadají OK :slight_smile:

1 Like

To jsou pravě borci co si nastrkaj hromadu modu do hry a pak se diví že jim něco nejde, prej že každej patch zhrošuje hru :smiley: to je teda logika :smiley: , taky si jedu bezproblemu a hra jede ještě lip což se dalo čekat po 5gb patchi.

Ale prd módy… zazálohoval jsem si data udělal jsem reinstal a uz mi to frčí

Hru jsem ještě po update nespustil, ale předpokládal bych že všechny bugy, které vznikly jsou zpusobeny převážně Modama a jiným upravováním hry. Dokud nebude finall verze nemodoval bych to a nebude se vám to srát :slight_smile: Osobně to poprvé chci dohrat komplet bez modů se všim všudy všechny Questy atd. a na podruhé si to pak namoduju, kdy bude z čeho vybírat a zrávoeň hra snad již bude plně optimalizována :cowboy_hat_face:

2 Likes

hral jsem vcera po updatu a vsechno ok… mozna souboje jsou divny, protivnik je moc blizko, az skoro ve mne…