Update 1.3

zdarvím, nemátenáhodou někdo nějaké podrobnější info o updatu 1.3? tedy resp. kdy cca to výjde když včera Dan psal že už ho ten den dokončují?

Dokončují ho dnes, tzn. že by ho měli co nejdříve (snad už včera :smiley: ) poslat na steam ke kontrole, kde by během dalších dnů měl být schválen. tipnul bych že do týdne bude.

Alespoň tak jsme to pochopil z různých jiných komentů. :slight_smile:

1 Like

Tak to si ještě chvíli počkam něž si budu moct zahrat…:confused: :smiley: díky moc za info :slight_smile: snad bude co nejdřív

1 Like

Já mám nahráno nějakých 30 hodin(což je teda furt dost málo) . A zatím bez nějakých velkých bugů, které by mi rozbili hru :slight_smile: Vlastně ani těch malých moc neni. Občas jsem musel znovu nahrát hru, protože se nějaká postava nějak zbláznila, ale stalo se mi to jen asi dvakrát. Nic velkého. Každopádně lidi mají různé problémy, třeba mám jen štěstí. Na patch 1.3 taky čekám. Budu mít zase trochu více jistoty, že se něco náhodou nerozbije. :smiley: :smiley:

já mám přes 90 a nějak kolem té 70 se mi to buglo trochu víc a zjistil sem to až tak po 10 hodinách dělání vedlejšáků (hlavní linii sem hral hodně pomalinku abych si ji vychutnal) :smiley:

1 Like

Jestli v něco doufám je to, že opraví ten pixeldéšť :smiley: , a pak ty questy, kde půlka NPC je “zaparkovaná” v lese :smiley: . Více FPS v Ratajích by taky nebyli k zahození :smiley: …a pak to prubnu na Lunuxu.

1 Like

@warhorse can you write a update history in Steam please? (and keep this up to date)
http://store.steampowered.com/news/?appids=379430&appgroupname=Kingdom+Come%3A+Deliverance&feed=steam_updates
http://store.steampowered.com/news/?appids=379430&appgroupname=Kingdom+Come%3A+Deliverance&feed=steam_client

sorry for wrong langues thread, i cant post this in the right thread couse of the same content

jenom se blbě zeptám, ten steam cloud o kterém se uvažuje, asi v 1.3 nebude co?

2 Likes

odpovím si sám, stáhl jsem si hru na jiném počítači a pokračuji v mé poslední uložené hře. Takže nějaký cloud to má.

4 Likes

:laughing: Teda toto mě dneska pobavilo. “odpovím si sám”:smiley:

3 Likes

Cloud podle mě zavedli, od jisté doby se i totiž hra synchronizuje.
Jinak taky - prvních 30 hodin pohoda a až tak do 50. hodiny takřka bez bugů. Ale čím dál tím víc se objevují. Mizející lidi, náhle končící bugy, nefunkční otázky v questech (stačí přeskočit nebo obejít nějaký krok a najednou se quest rozbije… ). Jsem zvědavý, co 1.3 opraví. Ale hlavně se mi líbí, že přinese podporu modů.