Ahoj,
rád bych sepsal pár věcí, co mi vadí na PS4, jde většinou o způsob ovládání a myslím, že by to nemuselo být tak těžké na implementaci (pokud by se k tomu studio rozhodlo)
-
Nastavení spánku a čekání - umožnit nastavovat čas otáčením levé páčky podle své osy a ne pouze nahoru a dolu. špatně se to používá
-
Změnit zobrazení mapy ze “šipky nahoru” na “Touchpad”. Případně rozdělit “Touchpad” na dvě části, pravá inventář, levá mapa - vše se používá častěji než čekání.
-
Obrátil bych čtení popisku itemů ze šipek na páčky, teď je to obráceně a je to pro mne opruz. V inventáři používám šipky a když mám náhodou zobrazený popis, tak se mi scrolluje v popisu a focus se nepřehodí na nový item. Stačilo by to jen obrátit.
-
Když už mám v inventáři zobrazený popis, tak ho stále vypínám kolečkem (pro mne něco jako ESC), vždy ale zavřu celý invenář. Za 15 hodin jsem si na to nezvykl…
-
Porovnání itemů - to mi tam moc chybí. Špatně se mi v něm porovnávají staty nový vs. co mám na sobě
-
Mapa světa - Přidal bych možnost vycentrovat kurzor na obrazovku (zamáčknout L3). Často se stává, že si ho zametu někam mimo screen a pak ho hledám, abych jej umístil na travel point - je to pakárna.
-
Interface - Asi to je televizí ale u rychlého cestování a hraní kostek nevidím celý interface, zaleze mi někam pod televizi, je vidět jen kousek.
-
Rozhovory - je fajn, že odpovězená otázka zešedne, ale kolikrát je překryta bílým focusem, takže není zřejme, že je již odpovězeno. Nešlo by i ten focus na otázce odlišit, abych nemusel vždy dát šipku dolů abych zjistil, že již mám otázku zodpovězenou nebo ne?
-
Smlouvání - co mne dokáže asi nejvíce nasrat je to, když prodávám věci. Prodám skoro vše co mám v invt. pak dám smlouvat, jednou, 2x a kupec se naštve a ukončí to (nehlídám moc naštvanost). Nezbude mi pak nic jiného, než znova otevřít obchod, zas to tam naklikat a znovu prodat. Nešlo by, že se ten košík chvíli pamatoval? Třeba to udělat tak, že by to nevyhodilo z celé konverzace, jak je tomu teď, ale jen na úvodní část. Dal bych znovu obchod a rovnou košík.
-
DoubleClick - při lootování mi kolikrát přijde, že musím mačkat 2x X, než danou věc seberu (neberu vše, jen jednu). Někdy to zase jde rovnou. Je to takové divné
To je asi v kostce vše. To smlouvání berte jako lenost, ale hodilo by se to
Jinak hra pecka.