Už je DLC s Ptáčkem opraveno?

Zdravím, chtel bych si po delší době zase zahrát něco nového od Warhorse. Ale všude čtu jak je dlc jen na dvě hodiny a Warhorse někde říkalo že zabere 10+. Tak otázka pro Warhorse: můžu si to už pro PS4 na Store koupit? Je to už opraveno?? Díky.

Co já vím, tak bylo do týdne opraveno. Předpokládám, že na PS4 rovněž.

A zabere to těch cca 10 hodin?

Uf, tak to nevím. Já jsem teprve na začátku a navíc hardcore mod, takže žádný rychlý cestování.

Co jsem si nějak pročítal recenze, tak většina lidí psala asi 8. Raději si je taky projdi (ty po patchi 1.7.1). Já teď narazil na nějakou slovenskou, která píše 4-10 cože je teda dost velký rozptyl :smiley:

Tak hlavně aby to bylo zábavné a smysluplné a ne jako u těch Přibyslavic, kde jsem jen 10 hodin sháněl peníze. Velmi nerad na to vzpomínám :slight_smile: Proto jsem už trochu u Warhorse opatrnější. :slight_smile:

Už vyšiel hotfix, ale sám to ešte nemám odohrané. DLC mi minimálne išlo spustiť. To som vyskúšal.

Tak tam nebyl problém se spuštěním celého DLC. Ale že většina DLC byla nějakým bugem zkrouhnutá.

Bol aj taký problem.

Aha, tak to jsem nezaznamenal. Já byl v tý době mimo ty internety :smiley:

Ahoj, já se tedy pobavil, paradoxně je quest se šarlatánem podle mne lepší než ten s Ptáčkem, Turnaj je taky dobrý. Trochu mne zklamalo, že ten černý rytíř není více tajemný (chtělo by to více rozvinout jeho příběh). Ceny v turnaji jsou odpovídající. Po opravě to doporučuji.

Tak to do toho asi už půjdu! :slight_smile: Díky

Já dohrál DLC včera, splnil jsem vše co šlo, mám i achievement Ledečský revenant, který skoro nikdo nemá (0% na Steamu) ale i tak je DLC směšně krátké, 10-15 hodin co slibovali je naprostý totální blábol, a někdo u toho asi něco hulil, já to dohrál za dva kratké večery a to jsem se babral s tím achievementem, jinak bych to měl ještě rychleji.

Za 10 euro je to naprostý výsměch a WH z nás dělají totální idioty…

Tobě příjde za 5-8 hodin ,zábavy, zaplatit 250,- moc? Jsou tu hry který mají ± 5 hodinovou kampaň a stojí od 800-1600,- Když pudeš do kina dáš za lístek 200,- jen to hvízdne a film má třeba 2 hodiny. ale ty by si chtěl aby tě dlc stálo 20,- a hrál si ho 50 hodin? Mě to tak příjde. Chce to trochu přemýšlet nad ekonomikou a ne jen brečet že je všechno drahý.

1 Like

Cena je odpovídající. Nehledě na to, že už krátce po vydání bylo dlc k dispozici na ebayi od číňanů za poloviční cenu. :wink:

Nejde o to, že by DLC bylo drahé /za mě cena ok/, ale o to, že bylo řečeno, že herní doba bude 10-15hodin. Dohrál jsem to za cca 5-6 hodin, včetně a achievementu revenant. Což pro mě bylo docela zklamání.

Ono i to předchozí DLC budování Přibyslavic je pro mě velké zklamání. Nechápu proč nejde postavit všechny budovy, nebo alespoň ty postavené změnit, nemožnost vyhodit zbrojíře a najmout platnéře. Rozšíření o turnaj je fajn, kdyby to nebylo tak jednoduché a kdyby se bojovalo na více kol proti více nepřátelům, po vyhrání zbroje pánů z Lipé jsou odměny za turnaj nic moc.

reaguju na post co byl výše že za 10eur je to výsměch, s obsahem to nemá nic společnýho. Pokud sem na DLC strávil 5-8h a stálo mě 250,- je vše v cajku. jestli mě bavilo nebo ne je věc názoru.

2 Likes

Shodou okolností jsem si včera koupil hru Portal, za 8.19 EUR . Na steamu to má supervysoké hodnocení, a i když je to už starší hra, tak z ní jsou všichni děsně nadšení. No a dohrál jsem to za 3 hodiny, a určitě to v dohledné době nebudu hrát znovu, protože všechno je to o puzzlech, které nemá smysl opakovat znovu když už víte jak na ně.

Nebyla to špatná hra, ale From the Ashes nebo Amorous Adventures mi vydržely znatelně déle.

2 Likes

Dobrý večer,

Souhlasím s tím co píšete. V podstatě já jsem rád, že o tuto hru je dobře postaráno. Vycházejí patche - DLC, autoři se starají - nejen o hru,ale tím i o nás. Takže souhlas - a já si uvědomuji, že tohle by nikdo zadarmo nedělal :slight_smile:

No a teď proč reaguji - reaguji na ony 2 DLC - Přibyslavice,dobrodružství pana Ptáčka.

Přibyslavice:

  • Myslím si, že výtku by zasloužilo ono lineární pojetí. Mohlo by to být dostupné od vypálení skalic - tzn. úkol kdy má Jindra opustit Talmberk a pohřbít své rodiče. Před/po animaci s Prckem by se mohla objevit i animace Přibyslavic, a hráč by tak mohl (pokud by se na to cítil) toto DLC spustit téměř hned na začátku. Tzn. Mohl by (pokud úspěšně zdolá tento úkol) začít stavět a tak své groše investovat do stavby - což by znamenalo že Jindra by nemusel okrádat mrtvé,ani zas tolik krást = reputace. Proč - pokud se úkol splní (Přibyslavice) pak by měl jistý příjem - tuším 2k týdně.
    Což by mšlo vliv i na ekonomiku. Záleželo by tak víc na každém hráči než na konceptu ekonomiky hry. Další věcí - lidé do Přibyslavic - mrzí mě že toto se neobjeví jako aktivita - úkol. A zde by také docházelo k rozhodování - splnit/nesplnit úkol - tzn. pokud odešlu NPC do Přibyslavic dřív, než pro ní splním úkol, automaticky se v diáři onen úkol objeví jako neúspěšný.

pan Ptáček:

  • pro mě to skutečně bylo oněch 20 hodin. Jelikož jsem nepoužíval návody a chtěl to plnit sám. U lapků to dalo zabrat - pamatovat si, co mi onen človíček řekl o zabití kupce, pak to zopakovat onomu kápovi. A vypátrat vraha onoho kupce.
    Věcí je víc - elixír pro pana Ptáčka - nu, něco se mu stane - a třeba počkat než to přejde, nebo se snažit najít jiné způsoby řešení …
    A konečně, třeba báseň po okny Karoliny - dá to chvíli zabrat než si pan Ptáček užije a tím se úspěšně splní úkol. A navíc vám v tomto DLC pan Ptáček řekně něco o tom, že tam a tam bydlí pěkná žena … :slight_smile: Takže + přepadávání od kumánů,lapků - těch 20 hodin to ± dá.Záleží jak to kdo hraje a sleduje animace - rozhovory a tak.

Edit:RE savvym:

  • problém je, že tyto 2 DLC přišly až po hlavním příběhu hry. Tzn. Pokud skočím od půlky hry na DLC pana Ptáčka - v lepším případě mi nepůjdou splnit sidequesty v normální hře. Co se týče Přibyslavic - pokud začnu třeba přestavovat, ale nemá splněný sidequest z hlavní linie, pak např. Matuš/Fricek - úkol kdy jdou přepadnout vojáky přivážející výplaty kameníkům se mi vůbec neobjeví a bohužel potom ani tito dva kámoši nejdou poslat do Přibyslavic. Je to bug. Ale dá se odstranit - pamatovat si, že toto jsou 2 DLC která přišla až potom hlavní a kdy je možné že se počítalo s tím,že hlavní linka (sidequesty) jsou již splněné - viz Vraník - píše to něco o tom - tzn DLC ano, ale až po Vraníku.
1 Like

Nie je opravené. Ja som to prešiel za 100 minút. Polovica obsahu. Okrem toho som objavil ďalší bug, ktorý úplne zastaví progress v hre a nemôžeš ju dohrať.

Čau, poraď mi prosím s tím achievementem, poslední z přípravných věcí co mi chybí je hodit vejce do studny v lázních, ale prostě se mi to nedaří, vejce mám zkažené je, ale jdu v ledečku do lázní dozadz ke studni, ale neobjeví se mi žádná možnost jak iteragovat s tou studnou prozkoumat nebo vhodit, běhém kolem ní takovou dobu a nemůžu na nic přijít.