Více modů najednou

Ahoj, jsem trochu PC antitalent. Chci si Kingdom Come vylepšit pár módy (Percoholic, rychlejší šípy, ukládání kdykoli, zaměřovač při lukostřelbě), ale nevím, jak tam tyto mody přidat.
Stáhl jsem si z Nexusu mod manager. Stáhnu mod (zazipovaný). Rozzipuju jej a nakopíruju do složky hry, podsložky “Mods”. Sloučení se složkou “Data” není problém, ale vždy se mi přepisuje novým módem soubor “mod.manifest”. Problém je, že když spustím Mod Manager, aktivní k výběru je ten mod, který naposledy přepsal soubor “mod.manifest”.
Jak to mám udělat, abych mohl mít více módů najednou?
Předem děkuji!

Asi hodně pozdě, ale pro ostatní, kdo tohle čtou.

Jako PC antitalent s tím asi nic dělat nemůžeš. Pokud jsi zkušený uživatel, existuje následující možnost.

Existují dva druhy módů. Některé jsou sofistikovanější a obsahují programový kód napsaný velmi zkušenými modery, programátory.

Pak existují jednoduché mody, které v podstatě pouze upravují už existující soubory obsažené ve hře. Např. mód, který upravuje množství nákladu, který může postava nést a druhý mód, který třeba zvyšuje rádius pro sběr bylinek. Oba dva módy se navzájem vyruší. Proto je potřeba z nich (většinou ze ZIPu) vyexportovat tento stejný soubor a porovnat obsah obou souborů. A změny z jednoho vepsat do druhého. Tím je zkombinuješ.

Jenže tu nastává další problém. S každou aktualizací hry může dojít ke změně tohoto souboru přímo autory / vývojáři hry. A tvůj mód bude neaktuální. Může způsobit chyby.