Videa - čeština

Děkuji za tyto videa

Už se nebudu vyjadřovat, zdá se že nikdo nepochopil o co tu šlo.Všem přeji hodně úspěchů ve své sebestřednosti !!!
Jo, díky Kasiny za ty videa ,ty jsem ještě opravdu neviděl.

už bych nepřispěl…reakce hodná malého trucovitého děcka. Já taky umím anglicky velice málo a nezatěžuji tím ostatní. Souhlasím s Cocikem, titulky by mohli dělat např. na videacesky.cz, stačí se s nimi domluvit.

Čočíku, chlape. Ty jsi totální anomálie u našince (naučit se rozsypanou rejži se slovanskym jazykem v krku? To je kumšt na entou, takový malý UFO), takže podle Tebe soudit znalost řečí fakt nemůžeme:) (a neboj se nic, tady máš můj OBROVSKEJ respekt už nějakej ten pátek, tohle nedá fakt jen tak někdo, to se musíš narodit s hůlkama v ruce, jinak to nevidim). Každopádně zpět k tématu, předat propagační update videa pár hodin před vydáním na Kickstarter právě třeba Hrej.cz (který mě velmi potěšili zde postovanýma interview s vývojáři) k otitulkování, by byla rozhodně menší zátěž (spíš oboustranná pohodička, jedni mají reklamu, druzí mají sledovanost) než to tvořit interně. A jinak palce držím cizejm lidem, je to spíš jen slušná fráze. Lidem co věřim a mají mojí plnou podporu, tak těm držim pěsti (aby bylo štěstí;)).

Přihodím taky jedno starší video (zhruba z doby kdy se rozjížděla kampaň a informace se pouštěly pozvolna, těsně před Štědrým dnem léta páně 2013). Užijte si uvolněnou atmosféru v podání kluků z podcastu Fight Club serveru Games.cz:

1 Like

Já osobně chci v první řadě poděkovat že Warhorse vůbec vydávají Video Updaty, je to super a například poslední reportáž z kovárny je také super a české titulky až tak nepotřebuji, naprosto stačí anglické…

Tak byli jste vyslyšeni přátelé, věnovali úsilí něčemu vámi vymodlenému;). Jinak díky za parádně sesumírováný info pro našince!

1 Like

Konečně byl čas na otitulkování video updatu Living World a výpravy do kovárny. :blush:

1 Like

Jak tohle všechno stíháte? By mě zajímalo kolik se toho v průměru u rodin Warhorse naspí…:smiley:

Pokud jste to ještě nezaznamenali, tak už jsou někdy od úterka titulky i u toho hodinového streamu.

2 Likes