Mezi všemi těmito stížnostmí a bugy jsem chtěl vytvořit topic pro ty, kdo jsou spokojeni a překvapeni stejně jako já.
Mám odehraných už pár hodin a zatím jsem viděl nádhernou českou krajinu, možnost zvolit si způsob plnění úkolů, krásné filmové scény a fantastickou hudbu. Hratelnost super. Souboje jsou těžké, ale přesně takové výzvy mám rád. Miluju kodex a všechny dokumenty ve hře. Dávám si přestávky na jejich čtení.
Co mě překvapilo nejvíce je optimalizace. Nevím jak u ostatních, ale u mě byla beta nehratelná. dosahovala max 20 fps a v průměru se držela kolem 10 - 15fps, podle prostředí. Trochu jsem měl strach na mém 4 roky starém PC. Jediné, co jsem upgradoval byly RAM z 8mi na 16 GB. Teď hraji na high a hra jede plynule mezi 40 a 50fps na 1080, což je pro mě fantazie a obrovská poklona vývojářům za vyladění.
Pojďme všichni, ktož sú spokojení vyjádřit podporu a spokojenost nad hrou, kterou jsme si vysnili a Warhorse nám to splnilo.
Přikládám můj ne uplně nejnovější PC:
CPU - AMD FX-8320 VISHERA
GPU - MSI AMD R9 280 GAMING 3G
RAM - Kingston HyperX Savage 16GB 2133MHz DDR3
PS: Jo vlastně jediný problém mám s tím, že se mi na Steam měl přidat soundtrack a artbook, ale nemůžu ho tam nikde objevit.