Milhaus: Nevím, zda-li bych bral nižší různorodost a koncentraci nepřátel jako úměrnou míře zábavnosti obsahu jako takového. Nicméně, zatím to vypadá v porovnání třeba s takovým prvním Gothicem, že k soubojům nebude docházet tak často, ubírají-li se naše předpoklady správným směrem. Osobně bych přiřknul více herního času z onoho “nevyužitého” prostoru na řešení úkolů a interakci s ostatními postavami.
Není nad nasranýho jelena…
Jediným opravdovým nebezpečím pro člověka už dávno je člověk. Tvůrci KinCoDe mají za úkol vymyslet dostatek uvěřitelných zápletek a důvodů, proč se nejeden NPC obrátí proti hráči - mečem, jedem, pomluvou, podvodem, vydíráním, loupeží, uvězněním, třeba jsem ještě něco vynechal. To by mi stačilo, opravdu se těším a doufám v rozmanitost. V zájmu realismu si ale myslím, že budu-li se toulat v noci po lese, klidně mě může napadnout a zabít rys nebo smečka vlků.
A co teprve nadrženej medvěd:)
A k tomu jelenovi:
Tak teď to trošku převezmu z časopisu Score kde slovy Dana by měla první kapitola mít 14 km čtverečních na níž budou 2 města, několik hradů a vesnic a celý svět by měl být rozdělen do 3 příběhových kapitol (regionů) od sebe dost vzdálených . A z 1 mapy se bude dát do dalších 2 dostat až postupem příběhu ve hře … ( Podobně jak tomu bylo u Zaklínače 2 ) … A příběh by se mel točit hlavně o záchraně Václava VI a pomstě Zikmunda který vypálením rodné vesnice hlavního hrdiny zabije otce Jindry a ten mu slíbí na smrtelné “posteli” že to půjde vyřešit tak by nějak měla začít zápletka příběhu Pořád půjde o otevřeny svět ale kdo se ze začátku rozhodne projít až na druhý konec mapy tak mu hrozí že ho sežere medvěd nebo znásilní bandité
A můj názor je taky takoví že hlavni nebezpečím budou samotni lide . A zpestří to pár divokými zvířaty .