Vydani hry - Porodni bolesti

Ahoj,
Chci se zeptat jestli uz probehl nejaky souhrn od vyvojaru jak to vypada se startem hry. Od rana sleduju fora, twitter warhorse, vavry a ctu recenze pres metacritic. Ze vsech tech informaci zjistuju akorat zmatek.

  1. Co je day one patch
  • nikdo poradne nevi zda 1.01 nebo 1.02
  • Zda uz je ve steam verzi co se stahovala (bude stahovat)
  • Je dostupny uz na konzolich ?
  1. Co nejaktualnejsi patch dela
  • Spousta recenzantu a hracu hlasi pady hry, problem s ulozenou pozici po patchovani, bugy v animacich a ve videii atd.
  • Hodne lidi v recenzich pise ze meli starsi verzi takze by bylo super vedet co uz je opraveno a obycejny hrac se s tim uz nesetka
  1. Jak to bylo s tim ze nekteri hraci psali uz hru hraji od vikendu (pokud ano tak nemeli aktualni patch)

No proste mluvte s nami pres hlavni zpravy :slight_smile: Hru jsem na kickstarteru podporil a preju si jeji uspech. Tak jen prosim at autori aspon daji vedet ze o problemech vi a ze mame cekat v prubehu vecera nejaky souhrn informaci.
Diky tomu zmatku akorat chytate zbytecne nastvane recenze a hodnoceni.

Steam verze je aktuální a to už tam je. proto předběžné stahování bylo až včera večer. Takže proto nic není, protože patch na steamu zatím není, když je to ve finální verzi steamu.

Presne co jsem chtel :slight_smile: Oficialni vyjadreni od tvurcu:

Hello guys, we are aware about the bugs that could happen and working hard on fixing them. Steam has latest patch already, console owners will get this patch (1.0.3 for PS4, 1.0.0.118 Xbox) ASAP. PS4 patches 1.0.1 & 1.0.2 are the same, the difference is only in territory. 1/1

2/2 Next patch is coming soon and will fix lot of quest bugs and other issues like frame drops. Expected release in approx 2 weeks. And BTW my favorite so far is this one… :slight_smile:

Super ze nemlci :slight_smile:

Ohledne vykonu.
Mam toto nastaveni ve hre:

Moje sestava:

pc
W10

A hra se mi drzi na 40-60FPS. Zatim jsem hral “uzavreny” uvod tak nevim zda nebude drasticky pokles az se mi otevre cela herni plocha. Ted ale muzu rict ze za vykon v pohode. Nemel jsem zadne pady hry nebo nejake zaseky nic.

Čus, díky za screen nastavení, du to vyzkoušet.

Já jel ve Skalici na 35-45 FPS na very high, 1080p nicméně v Talmbergu ve hradě mi to spadlo až na nějakých 15-25 uprostřed hradního nádvoří, uvidíme co dál… jo a ještě nemám aktuální ovladač, jdu na něj… tak edit, po novém ovladači to vypadá podobně, ale třeba přestanou náhlé propady FPS na cca 10 FPS, což mi udělalo asi 2x za uvodní část ve Skalici.

Jo a jedu na relativně starý sestavě, nicméně kromě výše popsaných dvou propadů to jede hezky plynule a nemám s ničím problém:
AMD FX 8300, 4,6 GHz
MSI 970 Gaming MB
MSI R9 390, 8GB, 1170 MHz
2x8 GB RAM DDR3 1600 MHz
Kingston SSDNow KC 400 512GB
W10

Pres nvidia gameready jsem si 2 dny zpatky stahoval aktualni ovladac ktery na to ma byt v tuhle chvili nejlepsi (zatim zadna nova verze ovladacu na grafickou kartu nevysla).

Pres geforce experience mi to jako optimalni nabizi to nastaveni vedle :smiley: coz mi prijde jako velke podhodnoceni meho pocitace :smiley:

Pokud si dobre vzpominam tak po zvednuti nastaveni Postprocess quality na very high se mi zacala hra pri vstupu do mesta vice trhat/nacitat. A lehce mi spadli FPS. Takze jsem to vratil zase na High nastaveni :slight_smile:

Nejaky vetsi pokusy jsem nezkousel protoze ted mi prijde ze hra slape paradne. Mozna jeste zkusim pridat dohled atd.

Mam chut jeste pockat na dalsi patche a pak se teprve do toho pustit ale tahne me to neskutecne k hrani :smiley:

Uvidim jak me to “kopne do prdele” az skoncim ten uvodni tutorial a otevre se mi svet :smiley:

Na tom Talmbergu mi to taky skakalo ty fps… zatim nejvice… nyní jsem o trochu dál ve hře a zatím jsem nikde takový drop jako na Talmbergu nezaznamenal :wink: