Vylepšování dovedností

Chtěl bych poprosit o radu,nevím jak pilovat dovednosti k otevírání truhel,když příjdu za mlynářem a chci zatrénovat,ukáže se mi v menu aktuální úroveň 11 a když na ni chci postoupit,mlynář mě odpálkuje že bych se měl nejdřív naučit něco co se pilovat dá,tak se pokouším mrknout do menu že bych jel od základů ale v nábídce nic není,bug?Díky

To opravdu není bug proboha. Je to prvně v životě kdy zkoušíme hrát nějakou hru? Zkušenosti se sbírají prováděním že činnosti. Takže odemykejte truhly! Pešek Vám ukazuje jen úroveň při které Vám opět umožní trénink, těch 11 je minimální level který musíte mít. Je to snadný, ve hře popsaný, logický … nechápu jak to může někdo nepochopit.

Dobrá,truhel už jsem odemčel a hlavně teď v táboře v Přibyslavicích a žádný postup.

Otváraj viac.

Když si najedeš myší na svoji schopnost odmykání truhel, ukáže ti to, kolik procent máš do dalšího levelu. A pak si zkus nějakou truhlu otevřít a uvidíš, o kolik jednotek to pokročilo a můžeš si plus mínus vypočítat, kolik toho ještě musíš otevřít. Z každé truhly jsou jiné expy, ale jako orientační ukazatel to je dobré. Každopádně já těch truhel otervřel za postup hrou určitě stovku, prostě hodně a celkem mě to bavilo. Nejvíc mě paradoxně naštvalo to zjednodušení před několika patchi, pak už to bylo hrozně jednoduché a levely letěly nahoru jedna radost :grinning:

1 Like

Nielen truhly, ale aj dvere a knihy to zlepšujú.

1 Like

myšleno čtení knih (některých).