Zdravím, zajímalo by mě jestli taky bude v rámci příběhu výlet na místa mimo mapu (jako třeba v AC nebo v Zaklínači)? Třeba malá čtvrť Prahy?
Vávra záhadně poznamenal že se můžeme dočkat Prahy nebo Kutné hory. Přikláněl jsem se ke druhé možnosti.
ale zatim ve hře nic takovýho neni…
Není. Ale pravděpodobně v nějakém DLC…
no pokud mě paměť neklame tak (SPOIL) na konci vyráží Jindra s Ptáčkem na hrad Trosky ne ? což by bylo naprosto skvělý podle mě, vidět zpracovaný Trosky a kousek okolí…
Já když jsem si přečetl název tématu, tak jsem si nejprve pomyslel, že se někomu podařilo ve hře dostat se mimo herní mapku.
Já taky
Věřím, že v této fázi hry by to bylo i možné… Bohužel, čím déle tu hru hraju, tím víc se hra “rozpadá”, už by to vážně chtělo ten patch. Ke KCD mám respekt a hru opravdu žeru, jenže poslední dobou hra působí jako nechtěná parodie, skoro všechno se sype… Namátkou: slepice procházející se v kádi s vodou, truhla postavená napůl v kádi a napůl mimo, žena sedící na lavičce, která pije z imaginárního hrnku (ten má mimochodem položený vedle sebe), zmizelý kostel (jsou vidět jen skříně, žebříky a zvon), už velmi často se nedočítají objekty (jako kdybych došel na konec matrixu), při napínavé části kdy kradu z truhly dopis opodál visí židle ve vzduchu… Je toho fakt miliony. A nejde to brát bohužel moc vážne, manželka se u toho fakt skvěle baví Horší pak jsou vážnější bugy, kdy nejdou dojet questy (jen velmi velmi nestandartním způsobem).
Souhlas. Ta hra je prvních 30-50 hodin v pohodě a pak se to začíná celé porouchávat. Snad to není nějaký technologický problém a opraví to brzké patche.
Jinak těch teorií o nových částech mapy (resp. jiných mapách) je tu hodně. A očividně Vávra by něco takového chtěl. Já bych si dokázal představit novou mapu v DLC, která bude v zimě. Ty jejich lesy v zimě by byly skvělé.
Chumelení by bylo super! Mě by se líbil i ponurý podzim. Já bych hodně chtěl Prahu, dřív nebyla tak veliká, tak by to třeba i šlo udělat… Mít tam svůj dům, práci, rodinu. Bez války, komornější. Jako DLC bomba!!!
Já bych radši Kutnou Horu. V Praze jsou úzký ulice, blbě by se tam cválalo na koni. A zimní období bych raději taky nechtěl, z toho bílého sněhu by za chvíli boleli oči.
Mě se začíná ve hře stávat, že jsou tzv. “2 postavy v jedné”.