Výlet mimo mapu

Zdravím, zajímalo by mě jestli taky bude v rámci příběhu výlet na místa mimo mapu (jako třeba v AC nebo v Zaklínači)? Třeba malá čtvrť Prahy? :slight_smile:

Vávra záhadně poznamenal že se můžeme dočkat Prahy nebo Kutné hory. Přikláněl jsem se ke druhé možnosti.

1 Like

ale zatim ve hře nic takovýho neni…

Není. Ale pravděpodobně v nějakém DLC…

no pokud mě paměť neklame tak (SPOIL) na konci vyráží Jindra s Ptáčkem na hrad Trosky ne ? což by bylo naprosto skvělý podle mě, vidět zpracovaný Trosky a kousek okolí…

1 Like

Já když jsem si přečetl název tématu, tak jsem si nejprve pomyslel, že se někomu podařilo ve hře dostat se mimo herní mapku.:grinning:

1 Like

Já taky :slight_smile:

Věřím, že v této fázi hry by to bylo i možné… :grin: Bohužel, čím déle tu hru hraju, tím víc se hra “rozpadá”, už by to vážně chtělo ten patch. Ke KCD mám respekt a hru opravdu žeru, jenže poslední dobou hra působí jako nechtěná parodie, skoro všechno se sype… Namátkou: slepice procházející se v kádi s vodou, truhla postavená napůl v kádi a napůl mimo, žena sedící na lavičce, která pije z imaginárního hrnku (ten má mimochodem položený vedle sebe), zmizelý kostel (jsou vidět jen skříně, žebříky a zvon), už velmi často se nedočítají objekty (jako kdybych došel na konec matrixu), při napínavé části kdy kradu z truhly dopis opodál visí židle ve vzduchu… Je toho fakt miliony. A nejde to brát bohužel moc vážne, manželka se u toho fakt skvěle baví :grin: Horší pak jsou vážnější bugy, kdy nejdou dojet questy (jen velmi velmi nestandartním způsobem). :face_with_raised_eyebrow:

1 Like

Souhlas. Ta hra je prvních 30-50 hodin v pohodě a pak se to začíná celé porouchávat. Snad to není nějaký technologický problém a opraví to brzké patche.

Jinak těch teorií o nových částech mapy (resp. jiných mapách) je tu hodně. A očividně Vávra by něco takového chtěl. Já bych si dokázal představit novou mapu v DLC, která bude v zimě. Ty jejich lesy v zimě by byly skvělé.

Chumelení by bylo super! Mě by se líbil i ponurý podzim. Já bych hodně chtěl Prahu, dřív nebyla tak veliká, tak by to třeba i šlo udělat… Mít tam svůj dům, práci, rodinu. Bez války, komornější. Jako DLC bomba!!!

Já bych radši Kutnou Horu. V Praze jsou úzký ulice, blbě by se tam cválalo na koni. A zimní období bych raději taky nechtěl, z toho bílého sněhu by za chvíli boleli oči.

Mě se začíná ve hře stávat, že jsou tzv. “2 postavy v jedné”.

1 Like