Výměna koně

Zdravím, potřebuji poradit, jak si “osvojit” darovaného koně “Pebbles”. Koně jsem dostal za splnění úkolu v hlavní linii, ale v té době jsem již měl koupeného jiného šimla. Na šedivákovi můžu normálně jezdit, ale nemůžu mu měnit vybavení a na zapískání taky vždy přiběhne “původní” koník. Co s tím?
Děkuji

Já koupil v Úžicích toho nejlevnějšího koně tuším za 150gr a ted po honu s Janem Ptáčkem co jsem ho dotáh domu, tak jsem za odměnu dostal od Hanuše z Lipé nového koně Šedivku a mám taky tento stav. Nasednu na něj hra mi oznámí splněný quest, že jsem získal svého nového koně, ale když písknu příjde ke mě ten hnědý Rocinante. Jedině ho zkusím prodat koňskýmu handlíři jestli ho odemě koupí na zpět a pak se mi snad osvojí ten Šedivka.
EDIT: Tak koňský handlíř v Úžicích ho odemě koupit nazpět nechce. Jinýho handlíře jsem zatim nenašel. Čili Šedivku jsem zaparkoval u Terezy ve mlejně a jezdim na tom starým levným bez sedla. Jede pěkně tak to nějak neřešim.

Můj kůň někam zmizel a není ho možné přivolat, v inventáři ho stále vidím. Co s tím? :slight_smile:

Tak dneska se mi dokonce Sedivka nekam zatoulala a asi jsem o ni definitivne prisel! Chvili na to jsem musel obetovat asi hodinu hrani bez ulozeni, protoze jsem se pri nasedani na kone ocitl nekde na jeho brise a neslo s tim nic delat. Misto sesednuti jen hvizdam a nejde ani otacet kamerou … Hra mne vazne bavi cim dal tim vic!!! Kdy bude nejaky patch, ktery opravi aspon tyhle zakladni zaseky?

To je ve hvězdách, jestli na tom budou opravdu makat za půl roku by to mohlo být hratelný?

Ztracenýho koně jsem vyřešil nákupem nového ve stájích, ten už na zavolání reaguje.

Ta hra v tomhle připomíná Zaklínače 1. Ten se taky rozbíjel, když jste udělali něco, s čím ta “volnost řešení” nepočítala. Šedivka stejně neni zářnej kůň. Mě zajímá, co se stane, když si koupim nového. Ona nadobro zmizí ? Chtěl bych si ji někde nechat jen proto, že mi přirostla k srdci. Jinak bych chtěl nějakého vraníka spíš. :smiley: Ale teď jsem jí stejně koupil vybavení za 2500 grošů, což je jak za novýho koně.

A nevíte, jestli se (pozor, malý spoiler) obnoví hřebčín v Mrchojedech? Po nájezdu lapků tam není jedinej kůň a asi ani štolba. Ještě, že v Neuhofu nějací koně zůstali. :slight_smile:

nemusela se nutně zatoulat, stalo se mi i to, že mi koně zabili :frowning: :smiley: takže spíš než zatoulaná leží někde mrtvá :smiley: - kumáni sou v tomhle fakt zvířata, jedni bojovali se mnou a ostatní mi zatim masakrovali koně…

2 Likes

Mě by zajímalo, co se stane s koněm, kterého jsem ukradl, pač už jsem s nim pryč, ale pořát se mi tam ukazuje při nasedání ukrást koně, takže ve městě jsem radši ani nesesedl nechal jsem ho ve mlýně a nevim, jestli mi k něčemu bude

Chlapci vy máte problémy … našetřety si 1600 g což je nic … a kupte si Bauhtiluse nebo jak se ten pekelník menuje nádhernej vraník co má základní nosnost 360 a staminu 280 a nemusíte řešit žádnou šedivku vlastně i kuráž má 20 :slight_smile: je to Tier 4 a je lepší jak většina 5 :-)))

1 Like

U jízdy na koni mě hodně štve kamera. Konkrétně mi vadí, že se po chvíli sama centruje. Koukám po okolí, nastavím třeba pohled doprava a po chvilce mě to samo hodí pohled před sebe.

1 Like

https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/269 vřele doporučuji taky mě to sere :slight_smile:

Kde koupím toho onoho Bauhtiluse ?

Ja jsem zajel do Úžice k handliri, tam jsem u nej koupil kone a nechal tam svého. Fakt se mi libi nabidka koni, treba milovniky Old Shatterhanda potěši Hatatitla ktereho jsem hned koupil.

Neuhof :slight_smile:

1 Like

Jaké jsou cca TOP parametry koně?

Nejlepší je prý Warhorse Jenda v Mrchojedech. Já našetřil hned na začátku a koupil si v Neuhofu před tím vypálením Al-Buraqa a ten je super.

Když máš koně už před tím, než ti přidělej Šedivku, nestane se tvým jakoby hlavním koněm, pořád máš to, co jsi měl před tím. Takže leda přišetřit a koupit lepšího. Vyplatí se to.

1 Like