Vyšetrovanie pytliakov

Ahojte mám akurát rozbehnutý vedlajší quest kde mám vyšetriť pytlikov pri talmbergu. mám vypočuť Lázeňského Tomáša a Milenku Jana Zajíce. Lenže lázenský mi na všetky otázky iba drzo odvrkne a nič sa nestane. a tá milenka v podstate tiež. jej odpoved je že sa so mnou o tom nechce baviť. Ako mám z nich dostať nejakú odpoved ?

Pátrej dál

Jsi de-facto na vesnici, tak se zajdi třeba poptat tam kde se lidi nejvíc schází, možná ti poradí něco dalšího tam.

Stačí obejít všechny lidi co ví nějaký tlachy - je jich myslím 5 a jsou to skoro všechno ženský

vdaka už som to rozlustil len nemožno asi spraviť oba qesty že? bud pomožem tomu mikulášovi alebo zajacovi či ?

Přesně tak. Když Zajícovi pomůžeš, tím se postavíš proti Mikulášovi. Verzi questu, když zvolíš Zajíce zatknout jsem nezkoušel.

no je to akoby vzájomné ja som skúsil loadnut a ked sa pridám na stranu vojakov tak sa zas zruší ten druhý quest

Když pomůžete Zajícovi se splněním jeho questu, stanete se na Talmberku mistrem lovčím místo Mikuláše a dostanete za to achievement, celou jeho hájenku i s jeho věcmi v truhlách :wink:

Já jsem místo lovčího odmítnul a stejně jsem se dostal ke všemu vybavení v jeho truhlách (a že tam toho nebylo málo). Uvidím jestli časem se v hájence neobjeví nějaký nový lovčí, ale zatím je prázdná.

Tady ten quest fakt už mr… udělal jsem vše,co chtěl Mikuláš,Tzn. Ze jsem mu řekl,kde pytlaci budou,poslal mě za Borkem. Jenže já chci pomoct Zajicovi a když to udělám,a unesu Markétu a následně mam doznání pro Mikuláše a lezu za nim,aby se přiznal, tak mam na výběr pouze otázku na Jana Zajíce a Trenink! Nikde nic o doznání. Zkoušel jsem ho i inzultovat,ale utíká srab do vsi,kde se na mě sebehnou vojáci.
Poradi někdo,jak dodělat quest pro Zajíce??

Mě například tento quest nejde vůbec spustit. Poptal jsem se hostinského, ten mě odkázal na lovce v Talmberku. U něho mi svítí hvězda ale když se s ním dám do řeči tak mohu pouze obchodovat nebo trénink. Máte někdo stejné dilema?