Woman's lot - Naštvaný Krejčí Ambrož

Začal jsem hrát DLC Womans lot s johankou a po jejím prvním kázání na sázávském náměstí za ní přišla žena od Krejčího Ambrože s tím, že je to gembler a že ho to potřebuje odnaučit, měl jsem jít s ním hrát kostky, bohužel po každé co za ním přijdu do hostince uteče od mně a nedá se s ním mluvit. Zřejmě to bude tím, že jsem krejčího před pár herníma dnama omylem zabil, ted se spawnul (zřejmě kvuli tomu questu) a jak jsem říkal vždy odemně uteče a vyskočí mi tabulka že je ten člověk rozhorčený a že mu pomuze když pujdu sedet. Má otázka zní, co mám ted delat, mam spachat další zločin abych do toho zaláře šel, nebo stačí jen počkat pár dní, popřípadě je jiná možnost splnění tohoto questu ? díky

Ahoj,
Jedna možnost jak píšeš je jít do vězení.
Druhá, ta křesťanská, je jít do kostela zaplatit odpustky.

V každém kostele by měla být malá kasička, do které odpustky můžeš vhodit. Ale pozor! obnos odpustku se měří od tvých zložinů, takže to může být docela velká pálka.

Obzvlášť když si křejčího “omylem” zabil.

Díky moc, co se týče výše odpustku, myslím že to nebude problem, momentálně mám na kontě přes 60 tisíc :smiley: a dokonce jsem ani nemusel vykrást každýho obyvatele Ratají :smiley: Všechno získáno legálně :smiley: Jinak co se týče toho neštastnýho zabití, puvodně jsem šel ukrást krejčímu látku pro mlynáře šimona a načapala mě tam stráž v obchodě no a o pár sekund později se to tam trosku zvrzhlo a byl jsem nucen zabít Křejčího i jeho ženu :smiley:

Je to tak, jsi v podstatě nevinný.

jj :smiley: